Followers

Tuesday, February 28, 2012

Next sem yang penuh mencabar :)

Assalamualaikum semua :)

Mesti ada yang duk update entry kan. Yesss ! samalah kita. Ta boleh nak tido. Perasaan bercelaru, sebak dan rasa nak jerit kuat-kuat dalam bilik ni. Meh sha nak kongsi sikit. Last week, sha dah pon dapat result untuk sem 3. Ya Allah.. Hanya DIA mengetahui betapa berdebarnya, betapa cuaknya dan semua betapa dan betapa.. HAHA. Apa yang sha paling takut killer subject macam FMI and CF terlalu mencabar time final dulu. Butttt .. Alhamdulillah. Dengan berkat doa abah rasanya, berkat doa sendiri, kawan-kawan dan orang disekeliling juga turut mendioakan, sha lulus semua subject.. Alhamdulillah. Ini bermakna sha kene teruskan usaha dan usaha lagi tuk mencapai impian sha.

So, for this semester, sha kena amik 7 subject sebenarnya tpi for subject BEL 422 ta boleh pulak.  Tak ape, nanti bukak sem boleh update lagi... Sampai 26 MAC 2012.. Banyakkan. Tapi kene juga terima.. Sha dapat update dari one of my friend kat group dia cakap register course dah boleh for student degree. Tapi sangatlah memakan masa. Sambil dok register sambil makan, sambil online, sambil dengar lagu dan boleh lagi lepak kat luar tengok tv. Betapa menunjukkan line or server UiTM agak busy petang tu. Tapi Alhamdulillah. Akhirnya dapat juga register. Sha tengok update tadi, ramai juga yang ta boleh log in. Sabar ye kawa-kawan, student UiTM bukan dalam 10 orang.. beribu kot. HEHE X________X..


So, sha harap dapat manage masa dengan betul sem depan sebab sha nak aktif as a volunteer. Entry before this kan dah cerita . SINI dan SINI

TAHNIAH
for those yang dapat DL
TAHNIAH
for those LULUS dengan cemerlang
TAHNIAH
for those yang teruskan perjuangan untuk mendapat yang lebih cemerlang

Thanks for reading :)



p/s : Rabu lepas, sha kehilangan seorang sahabat. Allayarham Ahmad Nazrin Mazlan. Semoga roh beliau dikangan orang-orang yang beriman dan beramal soleh. InsyaAllah. Takziah buat keluarga arwah. Aminnn :(

0 comments:

Post a Comment