Followers

Wednesday, October 19, 2011

Bengkel Kemahiran Sosial

Assalamualaikum :)

Yeaaaaaahhh !!! Hye korang . Sehat ? Lately sorry if ta update sangat sebab banyak assignment sayang-sayangku . Apa pon sha tetap nak upadate . Don't worry okeh . Sha rasa ta best kalau belog ni ta ade entry yang baru . Before tu , I'm Sorry sangat-sangat pada blogger yang bagi link contest or GA . Sha ta dapat nak join . If sempat or yang mana ta due date tu , insyaAllah sha cube .

Okeh , last weekk on Saturday - 15 Octocer 2011 . Sha ade attend for Bengkel Kemahiran Sosial from Institut Sosial Malaysia under Badan Kaunseling UiTM KB .Ingat nak datang just nak kumpul sijil but ade something yang best sebab sha boleh apply jadi sukarelawan . Yeahhhh akhirnya berjaya babe . Kalau dulu sha nak join Islamic Relief Malaysia (IRM) tapi abah sha ta berapa setuju sebab ianya terlalu meluas . Kalau under ISM ni , means ade wakil from KB so abah ta adelah risau sangat . Ta sabar . Sebab Pengerusi ISM cakap aktiviti ni start dalam area bulan 11 macam tu . Adalah jugak from another kampus IPTA / IPTS lain macam KIST , UMK and PTPL .

 


Kat bawah ni , even menconteng tapi ape yang dibincangkan kat depan sha take note ok . Sangat budak-budak time ni . Nothing to do . Sorry -_________-

Atas ni , masa sha dah kene balik sebab bas UiTM dah samapai . Hahaah . Tapi sempat lagi snap dengan dak kelas sha . 
Syairah-Sya-Ayu-Fathin-Sani

Macam biasa , dah last ni kan , mestilah korang kena tatap empunya blog ni dulu . Hahahahaa . 
Thanks my dearest yang support sha okeh . :)


p/s : Setiap yang berlaku ade hikmahnya . Kita hendaklah menerima dengan sebaiknya dan sentiasa beryukur

0 comments:

Post a Comment