Followers

Monday, February 27, 2012

Header Lagi. Simple dan terlalu simple :)

Assalamualaikum comel and hensem :)

Hye korang ? sehat ? By the way, sha dah lama ta update. Tapi disebabkan ta tahu nak buat ape, sha buat header lagi tuk one of my friend. Kali ni kawan sha sekolah teknik dulu. Nowdays, ramai yang ada blog kan. Tahniah. Actually, dah lama request ni tapi sha sebelum ni busy dengan wedding akak then sometimes tak ada mood. Normal ritee X________X

Entry before this, sha ade buatkan header untuk Cik Azura kan.. So, after sha publish kat wall FB, Cik Fieda ni request suruh tolong buatkan. Heeee. Sha tak sehebat mana siap tanye payment lagi.. Mana ada. Ni sekadar suka-suka.


Thanks Fieda sebab sudi nak suruh sha buatkan. Sorry if terlalu simple dan simple sangat header ni.. Apa yang terlintas kat hati ni tau. HEHE

Design 1

Design 2


p/s : Hope suke okeh ^^. Jom singgah Blog Cik Fieda :)

2 comments:

  1. mekasih sha...tapi as xdapat nak copy header 2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa..nanti sha post kat wall ekh.. HEHE sorryyyyyyy :(

      Delete