Followers

Tuesday, August 16, 2011

Apa -apa aja and Hello Kitty

Assalamualaikum :)

Hye semua !!! Selamat pagi dan selamat bersahur ye . So , pagi-pagi nothing to do . Sekadar layan drama Ramadha Terakhir di malaymovies then tengah design header for someone . Hehehe . Cakap macam pro jer kan . Ta lah . Sha saje je suke-suke tolong orang but sha bukan amik upah ye . Ohh tidak sama sekali . Tapi jangan ada pulak request soh buatkan . Sha bukanlah pandai sangat . Ehemm , kat luar sane ramai blogger yang lagi superb tentang blog ni . ^^

By the way , sha ta tahu nak celoteh ape pagi-pagi ni . Yelahkan kalau pikir-pikir balik lagi beberapa hari , minggu and rasanya ta sampai sebulan kot sha nak ke kelantan . Ekh ta tahu ye , sha dapat kelantan . Ehemm , yang mane ta tahu tu DI SINI . So , ta lama lagi sha akan ke sane for further my degree . Orang kata susah sebab ianya ta sama macam diploma dulu . Hadoi . Kawan-kawan semua ade geng . But for me , akan dapat new friends . Ohh yeahhh . Alhamdulillah , sha sudah settle umah sewa kat sane . Wahh , semangat ta ?? Yelah , nanti ta adelah dah sampai sane still tercari-cari rumah sewakan . But , Alhamdulilaaah , sha dapat pon dekat-dekat dengan UiTM . Jalan kaki ajelah . 


Kadang-kadang sedih pon ada sebab sudah ta sama dengan mereka . Yelah almost 3 years bersama . Pergi kelas sama , bangun sama , sometimes mandi pon sama-sama but lain bilik lah . Ikutkan semua nak sama-sama . Yelah lumrah hidup . Setiap pertemuan ade perpisahan . Kononya , cuti ni nak gather-gather bersama but ta ade masa . Sha duk Pahang , mereka majoriti duk KL . Ada jugak dah plan hari tu , but sha ada hal . Ada kenduri tahlil for my atok , nenek and mom also yang sudah pergi ke rahmatullah . Rasa rugi kalau ta join kan . Yeaaaah , korang sha mintak maaf ye . Next time we meet again . ^^


Korang actually sha dah kumpul semua Hello Kitty Shower ni .Before ni 1 jer . SINI . Hehehe . Murah lagi . Mari2 .
Kat Watson tau ^^V


From left : Respberry Heart , Cherry Snowflake , Apricot Star , Strawberry Red Ribbon
Semua wangi and sayang nak guna . lalalalaa ^^
                                                                                                                                     



10 comments:

  1. sha dulu teha mnt kumpul hk yg mc'd pny...smp skrg smpn lg...yg couple wedd tu...

    ReplyDelete
  2. dah lama perasan,comel kan,hehe

    ReplyDelete
  3. @my melody

    ekh kawan HK laaah . hehe sangat2 cutekannn . :))

    ReplyDelete
  4. @ehah helmi

    yup . sha pon ade . but sudah ke mane benda alah tu . dulu minat then stop. entah mcm mane jd giler jap tgk HK ni

    ReplyDelete
  5. hee,comel hello kitty..warna hijau takda ek ;)

    ReplyDelete
  6. Dimana pun Sha study, cikgu wish all the best ya..kalu di kelate, cikgu balik kg kang cikgu belanja.:-)

    ReplyDelete