Followers

Sunday, July 3, 2011

Result pon dah keluar . Terima Dengan HATI TERBUKA

Assalamulaikum :)

Hye semua ! sorry dah agak lama ta update. Maaflah asyik berjalan-jalan aja sampai nak update pon susah.. lagipon nak update ni perlukan feel yang tenteram supaya apa yang nak diceritakan tu ta berbelit..Yeaaahhhhh !!! Gud news sebab sha dapat further study for my degree. Actually, sha dah tahu awal before diumumkan sebab kebetulan sha ada pergi ke Jengka untuk amik sijil. Then, kebetulan sha ada tanye staff kat situ, ta boleh ke tolong checkkan untuk kitaorang ni.. Pastu, dia amik kad matrik kitaorang then sorang2 dia bagitahu dapat mana.. Sha just tahu sha dapat KOD D. ikut plat no D for Kelantan rite..adoii dah pening time tu. Then esoknya sha bukak laman web, Taaaarrraaaaaaaa !!!




Sukacita dimaklumkan bahawa anda ditawarkan tempat mengikuti program di UiTM:

Program : (BM222) Sepenuh Masa
SARJANA MUDA PENTADBIRAN PERNIAGAAN (KEPUJIAN)(KEWANGAN)
FAKULTI PENGURUSAN PERNIAGAAN

Kampus : D2 UiTM Kampus Kota Bharu
UiTM KAMPUS KOTA BHARU
WISMA JALAN SULTAN IBRAHIM 15050 KOTA BHARU KELANTAN

Agak terkejut but maybe rezeki sha ada di Kelantan.Who's know ? .InsyaAllah sha cube yang terbaik untuk degree then TAHNIAH pada semua yang dapat further kat mana-mana dengan pilihan course masing-masing.


p/s: ada masa sha update pasal Tayangan Perdana Sekali Lagi
p/s: nak tahu sha merayau mana sepanjang last week.tungguuuu ^^V

10 comments:

  1. sya, thniah eh.. g klntn plk. psni dh x leh slalu blk...

    ReplyDelete
  2. @amilinhussin

    aah.kak jauhlah..huhuhu..sedeh aja ni mengenang nasib.hehehehe

    ReplyDelete
  3. @ehah helmi

    aah dear.sama ngn sheila n qaqa.hehehee...thanks dear

    ReplyDelete
  4. @nanakimie

    nana org kelantan ker?? waaahhhhh boleh kecek kelate samo2.hehe.
    thanks dear :)

    ReplyDelete
  5. tahniah!!uitm dihatiku....*patriotik tibe2..haha

    ReplyDelete
  6. @azuha rahimi

    yeahhh uitm dihatiku jua..wahhh dah mcm lagu gitu.hehe

    ReplyDelete