Followers

Tuesday, August 16, 2011

Rindu


Assalamualaikum :)

Hye semua . Actually pagi ini kena mengecat but abah cakap ta payah . Makanya , sha just buat muka sebab dah semangat tidur awal malam tadi tiba abah buat macam ni =.= . Sampai hati . Hehehe . But its okeh meyh . Dapat sha online sampai lebam . Yessss mata kena dirawat before nak raye ni . My eyes something like Panda sudaah . Yup , macam biasa kalau sudah kebosanan sha akan belek external ni tengok gambar-gambar terdahulu . Hahahah . Kadang-kadang nak tergelak bila sha tengok muka time pra sampailah part 6 . Nothing different but dari segi saiz badan agak ketara . Ohh bilalah nak kurus . Hmmm bisik dalam hati .

Ohh by the way , sha rindu nak berdinner dengan kawan-kawan . Kalau dulu , dengar jer nak dinner masing-masing sebok nak pergi ke KL mencari baju ikut theme . Selama sha belajar kat Jengka tu , ta semua part sha pergi . Sha ni ikut mood jugaklah . Kalau roomate ta pergi , sha ta pergi . Ta ada diorang ta best . Mesti bangga roomate sha sekarang ni :8) . Kalau dinner , sha ta makeup sendiri . Mesti suruh kawan . Alahai benda yang basic ta kisah . Macam pakai eyeliner ke , bedak sikit-sikit tu bolehlah . Kalau nak suruh vogue ke dinner ni sha serahkan pada yang pakar . Hehehe . Sapa ta nak nampak cantek kan . ??

Masa sha part 4 wajib handle dinner . Masa tu theme Classic VS Modern . Sha pilih modern . Yelah , nak try kai skirt bagai . Hehehe . Bagi sha ni first time pakai macam ni . Baju tu , still dalam plastik dobi ye kawan-kawan . Sha ta tahu nak pakai bile lagi . Ta kan nak pakai masa memasak or pergi jalan-jalan . Arghh !! tidak mungkin . Sha penyegan orangnye . Time tu , kelas sha kene buat pintu gerbang . Ala macam orang kawen tu . Best tau team work masa tu . Lecturer ta handle langsung . Then , kitaorang jugak kene hias dewan . Dewan yang sangat besar dikenal sebagai Dewan Sejuk Giler (DSG). Nanti diorang datang and makan aja . Hehehe ^^V suka kan senior masa tu . Yelah celebrate sekali yang mana dah nak habis sem . Yup , seriously memang best . Yelah korang ta rasa bile kenikmatan habis diploma . 3 tahun babe menghadap buku . Hehe [ sha jangan lupa awak tu degree pasni ^^. Also menghadap buku maybe lebih tebal dari diploma , dunno ] .



Thanks Cik photographer Asykin Hadi 

p/s : Bile ye nak ber'dinner' lagi ?? 


2 comments: