Followers

Monday, August 15, 2011

Jengka Ohh Jengka



Assalamualaikum :)

Hye semua !! How belog baru ? Hope sukelah ye .Yeahh , by the way , last week kawan sha lepak rumah . Yelah masing-masing ta settle lagi pasal surat pengesahan tamat belajar . That means sha kene teman diorang ni ke Jengka . Alang-alang sha ada lesen , rasa ta kisah kot . So , kitaorang gerak kol 10 pagi macam tulah . Actually masa tu , sha mengantuk gile . Yelah kan , malam tu ta boleh tidur . Then after subuh tu , barulah lelap . Bape jam jer kan nak beradu . Then , masa on the way ke Jengka , Alhamdulillah , kereta pon ta banyak . Sha pon bawak perlahan jer . Yelah bawak anak orang . Kenalah berhati-hati . Sampai sane , kene tahan dengan pak guard . haishhh !! Ta habis-habis . Tanye kad matriklah . Nak ke mana lah . Nasiblaaaah dapat guard yang okeyh . senyum jer memanjang . Then parking kete . Yessss ! akhirnya kete park cantek punye betul2 dalam kotak :8) .. Sempatlah jumpe Zura , Mahzuz and Arif ^^



Bawah ni sempat snap di Jengka . Ehemmm . by the way , Jengka dah ade awimming pool . Syoookkkknyeee . hehehehe . Ta salah untuk dak Sport Rec . Untunglaaaaah mereka :))


Zura - Farah - Ayu - Sha





Before sha nak berangkat pulang , sha pergi jumpe dengan ex lecturer HR dulu . En Zaid . Geram sangat sebab time nak jumpe ramai pulak junior dating dengan dia . So , ta sempatlah nak snap gambar . Eheeeem , hari tu , baju kitaorang sedondon . Purple colour . Thanks sir . Even busy sempatlah juga borak-borak kan . Ada masa kiter hangout ye . Sempat jugak melawat kawan-kawan lama kat TJI - Taman Jengka Impian . Heheehe . Then Thanks abe , sanggup pas kelas jumpe saya ^^

Selamat Berpuasa . Jangan Ponteng

Thanks reading this entry ^^

0 comments:

Post a Comment