Followers

Tuesday, February 21, 2012

Random Story :)

Assalamualaikum semua sahabatku :)

Hari ini nak story banyak cerita dalam 1 entry. Bolehkan comel-comelku. Hehe ^^. Kelmarin, sha ada pergi ke Tunas Manja dengan Along. Beli ape patut. Then, apa yang wajib yang sha akan singgah tempat stationery.. Ta tahu kenapa. Maybe tempat tu semua barang-barang comeeeyyy.. Geram dibuatnye.  Kan2 < baik angguk nanti kene cubit dengan sha. cepattttt :)>

Taaaraaaaa ! sha beli note book ni. Comeeeel sangat2. Nak guna tok sem depan insyaAllah.Buku ni just take note benda urgent jer. Cam tarikh-tarikh yang penting gitu. 
Then, sha ade jumpa pen HK. Terkejut. Pastu rambang mata. Rasa nak beli 1 kotak pen ni. Hehehe. Actually before this sha ade borong tau. Next time sha share dengan korang okeh ^^



------------------------------------------------------------------------------------------------------------
So, hari ni abah tak ade. Selama 2 hari macam tu sebab abah kena pergi kursus JKKK kat Bukit Fraser. Korang pernah pergi sana ? Seriously sha ta pernah jejak lagi. Tapi, abang ipar sha pernah posting jadi cikgu kat sana. Dia cakap dia pernah terserempak dengan HARIMAU. WOwwww !!! terkejut tau. Nasib baiklah dia cakap naik kereta time tu. Kalau ta, dah racing dengan harimau tu. HEHEHE

* Abah tengah gores dan menang ^^ Kalau ta nanti kena saman RM5 tuuuuu *

Then, nak jadikan cerita petang tadi sha dating dengan abah sampai ke Mentakab. Actually, nak suruh abah temankan sha pergi klinik. Kulit sha ada masalah. Kire dating kan. Kan kan... HEHE. Time menunggu turn tadi syok abah siap nyanyi lagi. Weeewit !! Rugi betul ta rakam.. Kitaorang gelak sama-sama. Hehehe. Pastu abah ada story

Abah tak ingat dah sapa. Masa abah nak outstation ke KL, time tu mak pregnant. Sambil nak buat breakfirst masak mee goreng rasanya, air ketumban mak dah pecah. Mak drive sendiri ke hospital nak bersalin. 

Yeaaaahhh ! i know that story. Arwah mak pernah cerita. Nak tahu sapa ??
Budak kecik itu adalah

SYAKIRAH BINTI SAMAT


Dah berimba-rimba tadi, terus balik then sha tolong preparedkan apa patut tuk abah. Macam baju, berus gigi and semualah. Takut dia lupa something. Nanti susah pulak kalau nak patah balik ke rumahkan. Macam sayu jer nak lepaskan abah pergi. Risau. Tapi insyaAllah nothing happend..

* Sangat sayaaaaang beliau ni. Tak ade beliau tak adelah saya yang makin tembam ni. Thanks being my abaaaaah yang sporting dan memahami apa yang sha hadapi selama ni. Thanks sentiasa ada bersama sha tak kirelah benda tu happy or sedeh. Terima kaseh abah. sha doakan kesejahteraan dan sentiasa dilindungi. Aminnnnnnn*


Thanks reading :)


p/s : Result insyaAllah keluar esok. Hope semua okeh ^^

0 comments:

Post a Comment