Followers

Thursday, February 16, 2012

Header Ohh Header ^^

Assalamualaikum sahabat semua

Hari ini mood nak buat header sangatlah membuak-buak. Bosan punya pasal. Actually sha buat untuk Azura Aman one of friend masa study diploma kat Jengka dulu. Maaf sangat baru ni sha ada masa tok buatkan. Bukan apa, masa tak ada nak fikir nak design macam mana.. Hehehe. By the way sha just buat kat Photoscape aja. Kalau nak lagi cantik sha rasa kat Adobephotoshop lagi matop kot. 

Terlebih rajin pulak sampai 3 design sha buat. Dunno yang mana satu empunya badan suka. Eheeemm ! tapi kalau ta puas hati boleh bagitahu.. Sha ta kisah janji sedap mata memandang.


Design 1

Design 2
Design 3

Thanks for reading :)

p/s : Jom follow kawan sha punya blogggggg NOOR AZURA AMAN


3 comments:

  1. cik sya...comel lah header nak jugak...hehehh..nnt upah kamu lah..bley?heheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye sayang. nak jugak ke ? insyaAllah. Ape2 comment kat fb sayang. :)

      Delete
  2. okey..pew2 sy guna fb kanda kamu kay..heheheh

    ReplyDelete