Followers

Saturday, February 5, 2011

Terima Kaseh.Akhirnya menang CONTEST


Assalamualaikum semua !!
Selamat pagi.actually pagi2 buta ni sha ta tengok cerita korea tetapi blog walking..hehhe..dah lama da ta menterjah belog orang ni..yeeehaa!! by the way, apa benda yang kat atas ni..tengah syok2 sha scroll dan scroll apa yang sha tengok kat shout box si Mija ada buat pengumuman..
pengumuman apakah itu..jeng..jeng..jeng..

yeah!!!! pasal 1st contest Mija buat pasal
siapa yang nak baca entry sha tu..boleh..jom!!

Sha pon bace lah entry Pemenang Mija tu.
scroll
scroll
scroll
scroll lagi
taaraaaaaaaa! nama sha sudah..

2 Pemenang dipilih iaitu
SYAKIRAH SAMAT

EZAN IDMA

Actually sha pikir2 jugak contest yang mana 1 sebab sha rajin sikit menjoinkan diri untuk join contest masa cuti sem lepas..tapi maaf sangat sekarang ta di beri kesempatan sebab sebok..InsyaAllah siapa yang tag sha suruh join tu..nanti sha cuba ye.
Bukan apa secara ta langsung menanbahkan kenalan.
dah kata 1 MALAYSIA..

Korang nak tahu hadiah apa.??
tadi Mija reply email sha..so Mija suruh pilih jersi dekat
adoi !!! kebetulan nama sha pulak syakirah..hehe..perasan di situ
sha pilih ini..okeyh ta??
So, sesiapa yang berminat nak beli jersi yang cantik dan jersi kesukaan korang.klik aja nama shop di atas...wah sempat promote lagi :)



p/s: gembira ta terkata..semangat untuk join contest lagi yeehaaa!!
p/s/s: Thanks Hafizee Ismail sebab tolong pilihkan.. ^^V

0 comments:

Post a Comment