Followers

Friday, February 4, 2011

'Friendly Blogger Awards'

Photobucket

Hye readers sekalian..!! good morning !! untuk pengetahuan semua.sha ta tido lagi sebab kusyuk dan tawaduk melayan cerita korea Marry me, Mary..actually cerita ni ada kat KBS World kan.tapi sha ni malas nak tengok tv, nasib baik adikku sayang Farah ada cerita ni..TQ..by the way, Thanks Fara sebab bagi sha award ni..


Letak tajuk entry 'Friendly Blogger Awards'
( DONE )
Cuba cerita serba sedikit tentang blog korg .
Belog SYAKIRAH SAMAT - TENTANG AKU DAN DIA adalah mengenai life , kawan2, kadang2 ade selit sikitlah tentang hati dan perasaan..sekadar kongsi dengan blogger2 sekalian..hope korang boleh menerima belog sha dengan seadanya..apa yang sha tulis just datang dari hati sha.dan bukan copycat dari orang lain. :)

Dalam banyak2 blogger , blogger mana yg pling korg suke ? ( yg korg rase dy pling best )
Banyak sangat..tapi yang selalu sha pergi BW
Fatin Liyana
Fatin Suhana
Annas Easkey
Ryna Tri Asmara
Nashina Rika
KasyaOne Story
Liyana Lunia

Letak link blogger tadi .

Tag sape2 yg korg suke untuk award neyh :))
sapa nak amik award ni..amik lerh..tapi jawab soalan Cik Fara ye




p/s: masa untuk tidur lah ..papai

4 comments:

  1. e-ra da amek award..hehe tQ

    http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/02/friendly-blogger-awards.html

    ReplyDelete
  2. @akulah E-ra paSha

    sayang..bukan letak kat sini...kat comment belog Fara..tQ

    ReplyDelete