Followers

Saturday, February 5, 2011

"Aku dan Tudung Express"

Assalamulaikum semua !!
Sha nak join contest create by Cik Emas Putih
Actually senang aja..just follow rule yang telah ditetapkan di belog dia


Sha memang suka shawls. 1st time sha pakai 2 tahun lepas setelah orang lain sebuk pakai shawls yang corak lain, sha sebok baru nak try yang 1st edition.yeahhhh!! mybe sekarang dah jual RM 2 or Rm 3 jer..kelakar betul..actually kena berani sahaja.yelah sebab ramai yang ta nak pakai shawls sebab takut muka nampak tembam..chubby..ta kot..makin comel adalah..
wahh!! sesi memuji diri sendiri...errrrkkkkkk!!!
by the way pic kat atas ni sha baru first time cube..memang senang dan cepat..time sha pakai ni sha ta pakai pin pon.dalm tutorial ade..thanks Ummie sebab bagi tahu how nak dapatkan tutorial nak pakai macam ni.


sambil tu sha nak kongsi sedikit..
by the way sha tengok tutorial kat YouTube..
siapa kenal dengan akak yang comel lagi cantik ni..
angkat kaki cepat !!!!!
yeahhh!!! This is Akak Maria Elena Zarul
Blogger yang terkenal tau


Tag pada mereka
Ayu Idayu

okeyh..have a nice day semua !!!

2 comments:

  1. suka gak ngan maria ^^ sempoi jer dia kan heheh

    anyway nice blog ^^ jom sggh blog vee & folo vee/ komen entry vee :) nnt vee folo awak k ^^

    http://elyanas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @Qaseh ElyaNas

    yeke???sha memeg suke ngn dia nieyh..suka buat lawak..

    btw tengs singgah :)

    ReplyDelete