Followers

Friday, July 12, 2013

Alhamdulillah dan Tahniah TRW


Assalamualaikum semuaaaa :)

Sebelum apa-apa sha nak ucapkan selamat berpuasa bloggers sekalian . Alhamdulillah, hari ni dah masuk Ramadhan yang ke-3 . Maaf dah lama tak update belog ni . Almaklumlah area kat rumah ni line tak clear sangat . Sha online pon guna handphone Wonderpet tu . Cenonet jer nak tengok . Oh ya, Sha tengah rajin nak update rini . Bukan apa masa tok hari ni agak lambat berlalu . So, Sha bersyukur sesangat sebab habis je VIVA presentation hari tu, terus mencari kedai buat hardcover thesis ni . Bukan senang tahu . Ada tu mahal sangatlah, ambil masa lama lah and bla..blaa dan bla...

Seminggu berlalu, akhirnya thesis sha ni dalam genggaman . Sangat teruja sebab bukan senang kalau nak pikirkan . Dahlah duduk KB seminggu, duk rumah sewa, 1 hari RM50 . Makan lagi . Shopping lagi . Murah sangatkan dok sana . So, mata ni asal sedap mata memandang terus grab . hehe . 

Inilah hasilnyaaaaaaa ^^ taraaaa !!!Akhirnya siap . Even dapat pegang beberapa minit jer, hope everything gonna be okeh . InsyaaAllah semua dapat result gempak-gempak .. Alhamdulillah 

 Masa ni, sha sebok key in untuk 5 orang tau..  Tajuk thesis dan nama lecturer diorang . Nasiblah menaip . Kawan sha lagi sorang kene tulis dalam buku . Lenguh tangan dia. Tajuk thesis memasing panjang katanya ... Ahaaaksss :P Sempatlah snap..


 Dan yang ini, after siap key in . Wajiblah berposing dengan thesis kan . Lantak lah junior nak pikir ape pon . Nanti korang pon akan posing dengan thesis memasing . Hehe 


By the way, tahniah buat The Red Worrior ye . Menang lawan dengan Johor Darul Takzim (JDT) baru-baru ni . Tak sia-sia menjerit bagai nak rak kat stadium . Sha melepak kat kedai makan jer . Nak ke Stadium Bukit Jalil gerun ramai sangat . Hehe 

Even bukan anak jati Kelantan, tapi semangat anak timur tu ada . Hehe

Terima kasih rakyat Kelantan kerana semua baik-baik sepanjang saya study kat UiTM Kelantan
InsyaaAllah ade masa kita berjumpa lagi Kelantan :)



p/s : Hari ni genap 6 tahun arwah mak tiada . Al-fatihah T_T

0 comments:

Post a Comment