Followers

Friday, June 28, 2013

Dah habis pon VIVA :) Alhamdulillah

Assalamualaikum semuaaaaa :)

Akhirnya sha selesai menjalankan tanggungjawab sebagai pelajar semester terakhir. Alhamdulillah, Selasa lepas, 25.06.2013 adalah tarikh sha ber'VIVA' depan advisor and second examiner. Sangat berdebar tahu. Yelah, sebelum ni present reramai. Paling koman pon dok present berdua. Masa tunggu turn tu, sha lepak kat student centre. Yelah  nak hafal and fahamkan buat kali terakhir. Bukan apa, takut terlampau cuak terus blur. Ya Allah, jangan ta tahu nak cakap ape sudah. 

Alhamdulillah lagi sekali sebab sha dapat lecturer yang sha kenal dan pernah belajar dengan diorang. So, sha tahu sikitlah apa yang diorang nak. Then, bila sha tak paham diorang turut membantu. Memanglah kekadang tension jugak nak prepare thesis ni. Memerlukan kesabaran yang tinggi. lebih-lebih lagi sha ni praktikal agak jauh...nak kena jumpa lecturer paling busuk pon 8 kali. Alhamdulillah, through telefon and email diterima. bile kita call lecturer tu busylah apa lah...Tak adelah nak ulang alik ke Kelantan. So, kengakawan yang bakal menjalani thesis tu, prepare awal-awal dan belajar dengan senior korang. Kalau tak kompem terumbang ambing.. Macam sha lah tu. Heheheeeeeee :)

So, sekarang sha tengah nak siapkan hardcover thesis. tak sabar nak tengok Ahad ni. hope semua berjalan dengan lancar. Yelah, first time ade thesis sendiri. Hehe ^^. Nanti sha kongsikan gambar ye. Ya Allah, sangat happy bile semua dah selesai dengan jayanya. 
Terima kasih buat advisor,
Madam Roseliza binti Hamid
Second Examiner.
PM Mohammad Jais bin Atan
and
Semuaaaaa yang turut membantu sha.. 
of courselah buat keluarga tercinta yang banyak bagi semangat kat sha :) 
Terima kasih banyak-banyak ^^V


 Alhamdulillah.. Selesai sudah terus lepak library :)

Jumpa classmate :) semua happy 

 Alhamdulillah, sempat jumpe set2 Pahang. Kawan selamanya tau :)

Malam tu pulak sha pergi tengok bola kat stadium. Kelantan VS Pahang. Haha. Sha bukanlah penyokong bola yang tegar. Tapi bile dah duduk kat stadium semangat berkobar-kobar bile dah gol kan. Hehe. Pasni entah bile sha nak pergi ke stadium lagi. Hehe. By the way, Tahniah buat pasukan THE RED WORRIOR atas kemenangan tempohari. Buat pasukan Pahang. Oak pon memasing terer main jugek. Semoga berjaya yek :)

Semangat tahu, ni first time sha beli jersi Kelantan. Barulah merah. Hehe :)


p/s: Sok sha tunjuk tempat menarik Kota Bharu okeh :) Hehe
p/s/s: Thanks Nas sebab ritu bagi pinjam laptop tok sha siapkan proposal. Thanks sesangat.

2 comments:

  1. TAHNIAHHHHH shaaaa !!! besnyaaaa dh hbes blajaaa. huhuhu :)

    ReplyDelete