Followers

Thursday, June 13, 2013

Wishlist :)

Assalamualaikum semuaaaaa :)

Hari Khamis yang sungguh best.. rasanya dah last-last ni tak buat kerja sangat kot. hehe ^^V. Semalam sha asyik usha benda alah ni jer. Memang dah lama dok mikir nak beli. Even orang lain dah dok pakai.. tapi pedulikan aja.. Hehe. Ini gara-gara semalam sha pergi ikut akak pergi Digital Mall. Sumpah ! barang kat sana memang murah berbanding dengan Low Yat. Camera, phone, and segala bagai yang korang nak ade kat sana.. So, lepas ni sha bertukar arahlah nak shopping barang digital ni..Comelkan camera ni. Dahlah pink... Fall in love terus .. heheeeeeee

 CAMERA SAMSUNG NX100 
*gambar amik kat Google* 
Nak tahu lebih lanjut 
 InsyaaAllah, ade rezeki lebih apa salahnya tok effort diri sendiri kan ^^

2 comments: