Followers

Thursday, June 13, 2013

Thanks :)

Assalamualaikum semua :)

Hehe..10.40 pagi masih ta tahu nak buat ape. Nak settlekan buku report petang nilah.. Masa banyak lagi. Esok last an.. So bagi memenuhi masa ni, sha ade bukak balik entry yang lepas-lepas.. Tak sangka dah 3 tahun sha terjebak dalam dunia belog ni.. Tapi masih lemah dalam dunia penulisan ni. Maaflah if sesapa yang terasa..sapa yang follow sha tak follow.. Lepas ni nak suruh sha follow, sila sertakan link belog korang kat comment k.. Sonang den nak terus terbang ke belog korang...

oh ya, ngah belek-belek tadi terjumpa comment ni dalam salah 1 entry sha.. yang mana tu, abaikanlah.. Tapi sha sangat hargai nasihat beliau.. Sha ta tahu sapa..by the way, terima kasih...
InsyaaAllah, kalau tak aral melintang, ade jodoh adelah..
Tuhan segalanya..^^




p/s: sedeh pulak :'(

0 comments:

Post a Comment