Followers

Thursday, June 13, 2013

Syukur :)

Assalamualaikum :)
 Rajin benor nak updatenyeee.. macam twenty for seven dop menghadap PC kat office ni. Hehe. Tadi sha tepon madam pasal thesis yang sha hantar kelmarin. alhamdulilllah selamat sampai dan madam dah baca pon.. Even, banyak jugaklah kena betulkan, rasa tenanglah sebab madam tak adelah nak marah-marah ker. Hehehe.. by the way,  malam ni sha nak siapkan thesis.. So, focus dan abaikan benda-benda tak penting. Apa yang penting, sha dapat habiskan thesis, present dengan jayanya minggu depan.. aminnnnn :)


Ucapkanlah ALHAMDULILLAH dikala susah dan senang ^^V

0 comments:

Post a Comment