Followers

Thursday, June 20, 2013

Luahan


Assalamualaikum semuaaaaa :)

Update....Padam...Update..Padam
Nampak sangatkan sha ni ta tahu nak update apa sebenarmyaaaaa.. But sebenarnya sha rasa kecewa..kecewa sangat...dunno nak luah kat sapa. bile luah kat abah kompem meleleh air mata + hingus sroottttt ! srooottt !Tapi apakan daya kene kuatkan semangat...

Cinta...
yeee... bile kite inginkan sesuatu..
bile inginkan seseorang dalam hidup kiter
walau macam mana susah sekalipon kita akan cuba dapatkan..
tak kisah dengan apa cara sekalipun..
everything i sanggup untuk u..
sanggup jumpe even jauh
sanggup telefon even bil melambung
sanggup semualah
masa
kerja
kawan-kawan
sometimes
family pon kekadang tak terlayan disebabkan 
terpaksa nak tambat si hati supayasi dia tak kecewa...

then, bile dah kawan...dah rapat makin rapat..
memasing dah mengharap 1 sama lain
something wrong somewhere pulak..
dah tak ade masa
dah tak ada
dah tak ada
dan
dah tak ada masa
begitulah hari demi hari
ikutkan hati dah malas nak pk...
kalau dipikirkan makin lama makin sakit hati
maybe dikatanya kiter ni hidup tak matang
hidup macam budak kecik yang tak reti nak pk jauh
but....
budak kecik pon ade perasaan apatah lagi kita

senang cerita if tak suka dan tak suka
sila berterus terang dengan si dia..
janganlah nak permainkan perasaan orang 
Even one day kiter dah mainkan perasan orang..
orang lain akan permainkan perasaan kita.....

sekian terima kasih



0 comments:

Post a Comment