Followers

Monday, April 15, 2013

Birthday SI Dia ^^

 Assalamualaikum and hai semuaaaaaa :)


Salam semuaaa :) Tengah syok ber'online' tergerak hati nak nak update blog. Ya Allah !! agak lama bersawang .. Then, tengok ade entry yang tak dipost lagi. Ahaaaakssss ...Oh ya, 6/4/2013, sha sambut birthday si buah hati.Actually birthday die 5/4/2013.. Pada mulanya, memang tak rasa surprisenya sebab sha beli kek pon depan dia. Tapi an sebelum tu, sangat frust.. sha nak order kek Liverpool actually, tapi last minit cancel. Trylah tanya kedai kek area Kelana Jaya.. semua membuatkan sha hampa. Diorang kata nak order kene 3 hari sebelum. Atlast beli biasa sahaja. Triple Surprise .. beli kat Baker The Cottage.. Sedap !!

Kitaorang celebrate kat Tasik Titiwangsa. Itupon agak buntu jugak nak celebrate kat mana. Masing-masing gile nak decide. Yelah plan tak molep, ginilah jadinya. Hehehe ^^..Lepak-lepak sambil bukak kotak kek tu, baru perasan yang kek sha beli tu actually bentuk petak.. Bak kata dia ni, zaman sekolah lama dia, ramai panggil 'PETAK'.. Kiranya elok sangat sha beli.. Related an ngan diri dia. Ahahahaha ^^

Kalau ikutkan, ni kali kedua sha lepak sini.. Kire not bad jugak sebab tasik ni an cantik. Boleh photoshoot, ade yang buat kenduri kawen.. Sangat meriah. Ajak naik kuda, si buah hati ni takut.. Bukan takut kot, tapi malas nak layan sha. Hahaha . Just kidding. So, kitaorang snap-snap jelah..

Tak pasti sidia buat muka teruja or tak.. Hope die sukalah ye... ^^

 Kalau tak ade picture owner blog, agak mustahil kat situ.. Hehe. Ini die yang snap kan. Mestilah dia , takkan orang lain plak kan. Heheee. Terasa diri aku panjang pulak tetibe. 


After lepak, kitaorang decide nak tengok wayang. Yeahhh ! cerita atas ni. Banyak kali dah plan ngan si dia ni nak tengok wayang. Atlast, we are here !! GSC Paradigm Mall..Even sha tak pernah layan citer yang sebelum ni, so far si buah hati ni ade citer sikit-sikitlah. So, makanya kene tengok citer sebelum ni. Nanti tak paham. Heheeeeeee...

 Ini printscreen dari insta si buah hati.. Sha curi.. Hahaha :)

Thanks my bff, Farahin sebab sudi teman aku lepas ko balik kerja.. Then terima kasih jugak teman aku belikan jam untuk si buah hati aku ni. 

Awak, 
Selamat hari lahir yang ke-24
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki
InsyaaAllah, apa yang awak rancang selama ni, akan dimakbulkan...
USAHA, BERDOA dan TAWAKAL 
Aminnn :)

0 comments:

Post a Comment