Followers

Friday, March 29, 2013

Merepek Jumaat

Assalamualaikum dan hai semuaaaaa :)

Alhamdulillah..Minggu depan adalah minggu last sha kat Cawangan Perindustrian Bebas.. Rasa macam sedeh pon ada. Yelah kat sini, pegawai semua sporting. Tak bagi banyak kerja actually. Even bosan tapi sangat-sangat best.. Oh ye.. Saja nak kongsi..Kat sini, diorang panggil KIRA.. wahh gitu. Tak pernah orang panggil nama tu tau... Ada tu siap panggil nama Shafina lagi. Entah mana dapat pon ta tahu...Tapi tak apelah not bad jugak nama tu.. Shafina pon shafina lah....

Then, untuk thesis tak lama dah. Semalam sent draft kat madam, Alhamdulillah madam suruh proceed terus buat proposal. Ya Allah. naik buntang tau mata mencari journal.. Baru tau susahnya kalau nak buat sengsorang. Kalau sebelum ni kerja by group, so tak kisah sangat.. Banyak kepala and diberi tugasan. Dah sengsorang ni, haishhhh !!! nak koyak journal pon ada. So, madam suruhlah submit 3hb April..



 Makanya kene usaha lebih this week. Even, this week my bestfriend, ASILA ajak keluar, i will try sayang nak jumpe you.. dah lama tak jumpa.... Asila is my bestfriend masa KOLEJ KOMUNITI, JEMPOL NEGERI SEMBILAN. ..Time ni, sha amik SIJIL PELUKIS PELAN DAN SENIBINA..Tapi sekadar sempat 1 sem jer.. Lepas tu sha dapat UiTM JENGKA, sambung DIPLOMA PERBANKAN..Sha dengan Asila sangat rapat okeh. Pernah merempit dengan dia.. Heheheeeee.. Arwah mak dia, sha anggap macam mak sendiri. Apa yang sha nak makan, mak dia masakkan..So sweet mak dia tau... Till now, sha masih contact dia.. Alhamdulillah persahabatan masih kekal even jauh mana sekalipon. :)


p/s : Minggu ni sha tak balik. Makanya kene siapkan thesis.. InsyaaAllah :)



0 comments:

Post a Comment