Followers

Sunday, March 31, 2013

Random Lagi

Assalamualaikum dan hi semuaaaaaa :)

Salam Ahad ye kawan-kawan.. hari ini agak kebosanan sikit. So, plan hari ini, sha nak mulakan buat proposal. Sebab tinggal 3 hari lagi sha nak submit. Hope sha dapat buat hari ini..Settlekan separuh kira da okeh. Now, nak story sikit sepanjang minggu ni. Actually sha jarang keluar dengan akak no 4. Dia kerja kastam jugak. Kalau dengan dia, asyik ke Klang jelah. Nak kata dah hafal jalan tu tak adelah. Lagipon melepak mall yang sama... 


Abang Lang and Kak Lang. Diorang ni lah yang rajin dok bawak pergi jalan-jalan :) Terima kasih


Selalu lepak MBO sekali tengok wayang. Masa tu, sebok nak tengok citer OZ. Best gile. Even citer mula-mula tu macam lembab sikit. tp tengah citer gelak 1 dewan.. Kire tak menyesallah nak nengoknyeee :) Tak caya tengok thriller kat Youtube okeh. Nak citer pon nanti tak bestlah kan. Pergi sendiri :) Sebelum tu, sementara nak tunggu wayang, sha ade round2 kawasan situ. Semua kedai kat situ taklah ade yang branded.. Just kedai biasa. Then, kebetulan banyak sale. Banyak lah barang murah-murah. Sha just terpandang kasut. Mana taknya, harga RM60+ tapi 2 pasang RM40. Sapa taknak kan....At last grab lah 2. Sebab sha nak pakai pergi kerja and kenduri. Cehhhhhhhh :)


Tak adelah cantik mana..tapi sha paling suka yang ada reben tu. Comel jer. Lagipon warna pink. Just nak pergi jauh-jauh means nak shopping ke, sesuai sangatlah.. Tak sakit kaki. Yang belah kiri tu, maybe pergi kenduri kot. Saja nak melawa. Hikhikhik. So sementara tengah sale tu, pergi grab kat MBO, Klang :)


.......................................................................................................................................................

 Semalam pulak, akak sha ni janji nak lepak GM, Klang. Yesssss !! sangat besar. Maaf sha pon tak terpikir nak snap gambar. Nanti ada cakap sha jakon plak. Hehe. Next time ye. Then, sepanjang sha jalan-jalan tu, seriously memang murah. Semua jual harga borong. Tapi sha tak beli banyak benda pon. Heheeeeee. Sebab jenis sha ni, survey dulu kalau dah berminat sangat baru grab. Tak pon hold dulu. GM tu bukan lari pon. Heheheeee :)

Setahu sha, diorang akan tambah lagi kot. Dunno. Then GM ni ade 4 tingkat. Then setiap tingkat tu ade jual barang tertentu. Bahagian baju, laptop, make up, kesihatan and macam-macamlah. Actually, sha nak cari power bank. Dah survey semua. Terjumpa power bank warna pink. Tapi hold dulu.. Nak beli dengan buah hati. Murah. Berbandinglah harga kat internet..Kat bawah ni sha beli masa kat GM...



MP3, pin bunga and bekas pen.
Pin bunga tu, sha tak beli banyak .3 warna jer. Korang boleh beli harga borong. Kalau sha penjual , dah lama beli berpeket-peket. Heheeeeee. Actually, belakang bunga tu bukan just pin jer tau.. boleh sepet rambut. kira 2 in 1 lah . Heheee. Then, barang yang sha teruja sangat MP3 ni. comel. warna pink pulak tu. RM39 saja. Memory card tak provide.. Ada tu, 4gb just RM49 tapi sha taknak besar sangat.. Itu pon cantik. Korang boleh pilih mana yang korang suka. Tingkat 4 sha rasa.....Sangat bestlah kalau ajak family ke, kengkawan korang ajak lepak situ.. :)

Pin bunga tu, selalu sha pakai kat area bahu. Nanti kalau sha pakai sha kongsikan kat blog ye...
Take care semua
Thanks for reading :)

0 comments:

Post a Comment