Followers

Thursday, March 21, 2013

Khamis :)


Assalamualaikum and Hi semuaaaaa :)

Firstly, sha mintak maaf sebab dah lama tak update blog. Agak busy dengan nak siapkan proposal sebenarnya. Agak lama dah tangguh..So, hari ni nak try siapkan sikit. Lagipon 11 April 2013, sha dah kene submit ke Kota Bharu. Wahhhh !! tinggal bape hari jer sahaja. Untuk VIVA ni sha tak bersedia.. Ya Allah, permudahkanlah segala urusanku...

Sapa dah tengok cerita ni.. Semalam sha pergi tengok dengan sahabat-sahabat baru sha.. Malin, Angah, Kuren dengan eheeemmmm !! biasalah, kalau si dia tak ada, manakan sha mengenali mereka bertiga. By the way, thanks sebab ajak hangout sesama. oh ye, cerita ni sha bagi 4/5 bintang.Tak adelah bosan mana tapi sangat fun. Malas sha nak cerita nanti jadi tak best. Ape2 pon korang boleh search kat youtube ye. tengok thriller ^^




Actually, hari ini hari yang ke 4 kat Cawangan Zon Perindustrian Bebas, Sg Way.. So, ape yang sha buat kat sini, sha more kene buat kerja admin untuk seminggu yang pertama ni. Macam, isi borang, letak borang dalam fail, pastu apa yang best, asyik makan jer kat sini..Then, next week, sha kene dok bahagian cashier. Means tempat orang bayar cukai import kat sini. So far pegawai and penguatkuasa kat sini, semua okeh. Peramah, happy go lucky and tak bosanlah kalau practical sini. Heheeeee ^^

Then, aktiviti hari adalah.......
HANGOUT DENGAN KAWAN KB.. Yeahhh !!!
rindu tau ngn diorang. even practical dekat2, dah masuk bulan 3 ni baru nak berjumpe.. hikhikhik.. busy kerja lah kononnyaaaaa.. InsyaaAllah, jap lagi ade rezeki kitaorang gathering sesama...
okehlah.. Sesaja mengupdate.. ada masa sha update lagi ye ^^




p/s: Hari sabtu ni, sha jadi pengapit. Hikhikhik. Tak pernah tau. Pengalaman.. 

2 comments:

  1. gudluck sha si cnteks ;) woww nk jd pgapit. hiks. kte pon xpenah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheeee...thanks awak...sha dah update dah pasal pengapit tu.. kalau sudi view tau :)

      Delete