Followers

Sunday, March 24, 2013

Bestfriend's Wedding 23.3.2013


Assalamualaikum and hai semuaaaa :)

This week sha balik kampung. Kat mana lagi kalau bukan ke Pahang. Actually, semalam 23.3.2013 is a big day for my bestfriend, Norfitrah Mohd Isa. Sha kawan dengan dia ni dari sekolah rendah tau. So, dah kire berbelas tahu jugaklahkan.. Sha teringat dulu, masa sekolah rendah, sha still duduk nursery. Balik dari sekolah terus balik ke sana then petang ada kelas fardhu ain.. Tapi makin besar dalam area darjah 5 tu, dah pandai merayau. Merayau ke rumah kawan sha nilah. Heheeeeeee. Asyik kene marah dengan arwah mak...Mana taknye..sampai rumah dia, lepak tepi sungai..round2 kampung naik motor...kalau nursery, agak bosan. Heeeeeeeeeee...

Zaman sekolah rendah..Darjah 5. still ade nametag kuning tu, PENGAWAS PERCUBAAN :)


But semalam... Selamat sudah kawan sha sah jadi isteri orang.. Tahniah sayang.. I'm happy for you.. Sha pulak yang berdebar.. Masa nak angkat nikah tu, sha sentiasa bagi semangat kat dia...genggam tangan die.Yang sha dah prepared tisu tok dia. Heheeeee :) Tapi alhamdulillah, semua dah selamat... :) 
Time angkat nikah warna orange.. Bersanding turqoise :)


 Pengapit girl . Heheeeeee.. Masa akak kawen just jadi tukang pegang bunga manggar.. hikhik :)


 Ni mak Fitrah.... Sayang macam mak sendiri.. :)


Seronok tau, kalau dah berkumpul balik macam-macam cerita. Gelak sakan.. Okeh layankan aja picture yang ada.. Al-maklumlah sha ni menumpang camera orang jer. Sebok jadi pengapit bagai.. HEhehehee :D





Tahniah lagi sekali
Hope berkekalan di dunia dan akhirat..
InsyaaAllah ...

p/s : Selamat pengantin baru juga buat Mohd Hazaki (ex SKBT) 24.3.2013 :)

0 comments:

Post a Comment