Followers

Monday, February 18, 2013

Dating ^____^ Putrajaya

Assalamualaikum :)

Hyeeeee semua. Actually sha baru lepas baca laporan tahunan Kastam tadi. Yelah sebab baru teringat yang besok pagi2 sha kene jumpa Datin Khairiyah as my supervisor kat Kastam. So, dalam buku report sha ada buat soal laporan tahunan.. Kang tak pasal dia tanya ternganga pulop kan. Untuk selamat baca yang simple-simple aja. Dan jugak esok pagi sha dah beralih ke Bahagian Penggudangan. Kalau sebelum ni bahagian Urusetia.. Kat sana just banyak isi borang macam nak uruskan stok2 barang stor, uruskan hasil bulanan kutipan cukai dan sebagainya. Hikhikhik :) Nak tahu lebih lanjut sila TEKAN SINI..

Oh ya, sebenarnya nak story mory pasal dating tadi dengan buah hati. Hikhik.. Bak kata dia, sementara dia ni tengah free, so sha ajaklah dia teman beli jeans.. Sha lebih suka jeans ROMP sebab selesa dan murah pulak tu. Standardlah harga area RM70 . Then, apa yang best dia banyak choice. sha lebih suka warna lusuh gitu. nampak sikit old skool kan. Hikhikhik. Perasan mehhhh... Nanti sha share picca okeh :)

After menggedik kat Sunway, so masing-masing buntu dah, lepak kat Putrajaya. Sebelum tu, sempatlah memborong roti boy.. Then, berpicniclah kitaorang kat Dataran Putrajaya. Heheeeee.. Seriously, ramai pulak orang lepak sana... Yelahkan hari minggu :) Sementara si dia solat tu, Sha godek-godek barang si dia dalam kereta. Yelah sengsorang an, so tangan ni selongkarlah ape patut. HIkhikhik... 

 Heeeeeee :) saja menggedik dalam keta sengasorang. So, snaplah banyak kali.. Hahaaaaa..pedulikan apa orang nak kata, handphone sendiri dan hal sendiri. Tapi cermin mata orang lain punya ^^. Hikhikhik 

Nampak kan si dia malu. Ahaaaaksssss !! Suke atilah nak malu ke ape..dah snap pon :)
#Hmmmmm..ade budak cakap muke kitaorang sama ?? Musykil-musykil @_@



credited to HIM : Thanks be my friends and loyal listeners, thanks to becoming a part of my life, and thanks thanks thanks :) Thanks for everything. 

4 comments: