Followers

Saturday, February 2, 2013

30.01.2013

Assalamualaikum :)

Hye semuaaaaa. Terlebih dahulu sha nak mintak maaf sebab dah lama tak meng'update' belog sha ni. Heheeeeeeee..oh ya.. 30.01.2013 ritu bersamaan hari Rabu, birthday sha yang ke 24. alhamdulillah.. bersyukur sangat sha diberi keizinan olehNya untuk still berada di sisi orang yang sha sayang.. Syukur sesangat... By the way, sha sambut awal.. actually, sha sekarang dalam suasana praktikal di Kastam Kelana Jaya.. untuk selama 6 bulan... Hari tu, abah yang hantar sha ke Kelana Jaya.. then kebetulan abah nak balik waktu tu, makanya kene celeb awallah. Hehehe... 

Even adik, along and kak de tak ade, tp sha still nak celeb sebab kira topup yang tahun lepas. Last year sha tak ade mood nak celeb..Makanya tahun ni nak sangat.. Dah lama tak makan kek. Ginilah jadinyaaa.. Kek ni Kak Shila belikan.. sha tukang pilih jer. Sedap dan tak manis.. yang kureng sebab buah prun and strawberry tu masaaaaaaammm... HEHE.. Moist Choc Cake namanya..Maaf just gambar ni sahaja.. Yang lain, just uat simpanan peribadi. Heheeeeeeee :)

Moist Choc Cake :)


Abah suapkan. Masa ni tergelak sakan sebab abah main2 nak suap.. Abah siap pesan


Kamu, Belajar betul2, nanti praktikal jangan sombong, banyak bertanya kalau tak paham..buat yang terbaik...
InsyaaaAllah abah.. akak buat yang terbaik....





Then, Esoknya, sha celebrate dengan buah hati kat Marakash Restaurant, Kampung Baru. Sha ingatkan nak teman makan sahaja setelah dipaksa untuk makan sekali.. Dan eheeeeeeeem !! boleh plak si buah hati ni uat surprise bagi cupcake.. Yessss !! sangat terharu tapi malas nak tunjuk.. Heheeee.. Then, janji tetap janji, si buah hati kene nyanyi lagu birthday tuk sha. Hikhikhik.. Maaf sayang.. Then, nyanyilah si buah hati ni... Sha ade record tapi tak letak kat blog sebab seganlah si buah hati nanti kan.... 

By the way, thanks alot buah hati.. Sangat2 hargai...


Thanks for reading :)

8 comments:

  1. Alololo sweet nya ayah suapkan kek. Kita bila eh last time ayah suapkan cake ? Tak ingat plak. Tp rasanya dah besar2 gini parents tak heran pun dah nak suapkan kita *sedih*

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan macm tu Amy.. heheheeeeee. sha just ade abah sahaj. so kat sapa lagi nak bermanja kaaaaan :)

      Delete
  2. salam...manjanya dia...suka tengok part ayah suap tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam hanny :) thanks btw.. heheheeeee

      Delete
  3. anak kesayangan abah ni..hehe
    follow sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kaseh. hehehe..done follow awk jugak

      Delete
  4. heppy bufday sis..(belom terlambat kot).. btw, sy follow sini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sayang.. done follow awak jugak :)

      Delete