Followers

Tuesday, January 8, 2013

FRUST @ HAPPY ??

Assalamualaikum semua :) Alhamdulillah now dah 8hb.. Rasanya sempat lagi sha nak wish SELAMAT TAHUN BARU.. Ermmm.. by the way, sha dah masuk 24 tahun okeh !!! arghhh !!! okeh relaks.. it is just number yang perlu dihadapi oleh semua orang. RITE ?? !!..Yeahhh !!!.. Tiap kali tibanya tahun baru, mesti orang akan tanya..'Eh sha apa azam baru??' i think, azam yang sebelum ni pon tak settlekan lagi apatah lagi nak tambah azam baru an... Apa yang boleh cakap, just nak jadi seorang muslimah yang lebih baik daripada sebelum ini. Aminnn :) Doakan ye kawan-kawan. Since sebelum ni sha bukan malas nak update but sha sekarang tengah final exam for semester 5. Lagi 4 paper yang perlu sha hadapi. After this, 11hb paper Malaysian Derivatives. Apa yang target nak A+ subject ni. Aminnn.. Harap dipermudahkanlah urusan...

oh ye, semalam sha ada paper Strategic Management. Sebelum sha bukak paper tu, sha settlekan tulis nama and kehadiran.. Then, yeee paper warna putih. Orang cakap setiap paper ada warna tersendiri.. means that, kalau ade yang berwarna kuning or biru or hijau tu soalan susah.. butttt !! sha dapat SM ni putih. kononnya soalan akan berulang every sem.. apakan daya.. TIDAK sama sekali. Malam tu pulak sha just focus apa yang di'SPOT' sahaja.. (MORAL OF THE STORY BACELAH SETIAP CHAPTER)...Amik kau. Dengan kalimah BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM, sha jawab.. tapi alhamdulillah, idea menulis tu mencurah-curah. betul atau salah itu tolak tepi... Sha harap hati lecturer tu senang nak menanda kertas kami... Aminnn....terima kasih Ya Allah :)

By the way, habis paper jer, semua mengeluh dengan soalan SM ni.. yelah sangat-sangat best nak jawab kan.. tapi tulah dah rezeki dapat soalan macam tu.. TAWAKAL sebab dah USAHA.. in shaa Allah.. Allah SWT itu sentiasa dengan umat dia... Tapi tak apelah.. In shaa Allah semua okeh... Okehlah nanti sha update lagi dari semasa ke semasa okeh..

Thanks for reading :)

p/s : Alhamdulillah dapat rezeki ... jangan putus-putus berdoa kepadaNya :)

0 comments:

Post a Comment