Followers

Saturday, December 29, 2012

Today dan Selamanyaaaaaaa ^^

Assalamualaikum :) Waaaahhhh ! tinggal lagi seminggu sha dah nak final exam for semester 5.. Ta sabar pulak nak jawab exam cepat-cepat dah hilangkan diri. Cehhh nak hilang mana lah sangat.. So, by the way, belog sha dah ada lagu.. Bestkan.. Tajuk lagu tu TUHAN BERIKAN AKU CINTA by AYUSHITA..korang boleh search kat Youtube or kat mana-mana jer. Adalah. Heheheeeeeee. So, sha amik lagu ni sebab lirik dia.. sangat-sangat best. Penuh bermakna. Kalau yang tak paham apa maknanya, korang boleh PAUSE.. Heheheeee :)

Actully, malam ni sha malas nak study..Lagipon baru pas makan nasi lemak tadi.. Makanya mata pon dah layu. lalalalaa :) In shaa Allah, sha study kejap-kejap lagi ye kawan-kawan... Sha nak luahkan apa yang sha rasa tok hari ni sebenarnya.. Sha nak pendam tapi malas nak serabutkan dengan masalah lain.. It is not bad sangat actually, tapi entah.. sha ta tahu nak luahkan pada siapa.. Abah ?? Maybe after final sha baru kasi tahu.. Hihihi. Ni soal hati dan perasaan. Sepatutnya sha tak boleh nak simpan 'SAYANG' tu kat ex sha lagi.. Lagipon betul kawan sha pon ada cakap, selamani ko asyik ingat dia, dia ada ingat ko? say hye? tanya sihat ke tidak? wish birthday pon tidak... Huhuhu. Yelah, sha pon paham.. takkan nak paksa. Maybe dia bahagia.. Maybe dah kawen pon.. opsss !! entah.. Kekadang tu terpikir jugak, takkan sampai sekarang sha nak pegang janji yang dia ada tulis dalam sebuah buku latihan.. Yesss!!! Almost 4 years sha pegang buku tu.. yeeeeeeeeee !!!!! 4 tahun... Selama 4 tahun tu sha cube tok lupakan.. Tapi tidak.. Hello shaaaaa !! awak pergilah mana-mana...sejauh manapon, dia tetap ada...

Mulai dari saat ini, Sha akan lupakan dia yang sha kenal dulu..lupaka dia yang beri awak harapan, lupakan dia yang sha sayang selama ni, lupakan janji-janji yang dia buat selama ni... dan lupakan...dan lupakan SEMUA.... semua sekali.. even sakit macam manapon kene terima... cukuplah selamani sha tunggu dan tunggu dia... In Shaa Allah, ada yang lebih better dari dia..who knows... inshaa Allah..............

Allah SWT sengaja kenalkan kita dengan orang yang salah
In Shaa Allah, suatu hari nanti Allah SWT akan memberikan kita petunjuk bahawa sebenarnya dia yang sentiasa dengan kita :) aminnnnnnnn 


2 comments:

  1. dear sha,

    try cari cinta hati baru kamu..maybe dia bukan milik kamu..xsalah untuk simpan or pendam rasa kamu..tp selagi dia x kembali dia bukan milik kamu...cuba untuk mencintai org yg mencintai kamu dan lepaskan dia pergi slow2 dr hati kami...myb bukan jodoh kamu berdua..tp andai hati kamu masih kosong n dia muncul dengan harapan yang pernah dia berikan dulu..ternyata dia jodoh kamu... =)... u deserve to be love...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye...insyaaAllah..itu semua kerja tuhan.. kita merancang. apa yang penting dahulukan DIA..sesungguhnya DIA maha mengetahui. :)

      Delete