Followers

Tuesday, December 25, 2012

Welcome Back :)

Assalamualaikum semua :)
Tarrraaaaa ! dah lama tak meng'update' kat blog sendiri ni.. Ya Allah tak sangka usia blog ni dah 2 tahun.. syabas !!.. Thanks a lot yang sapa menjadi follower sha tu, in shaa Allah masa terdekat ni sha plak terjah blog korang ye.. (Please tinggalkan link blog korang kat comment k). Okeh.. first of all, sha nak mintak maaf sebab sejak kebelakangan ni sha busy dengan study.. Al-maklumlah, sha dah part 5, makanya ini adalah last sem sha da ni UiTM, Kota Bharu. Sem depan sha dah practical... weeewiixttttt !!! Nak tahu kat mana ?? Tunggulah wahai sayang-sayangku :)

Oh ya, baru ni, 20/12/2012, class sha ade uat Dinner.. Katanya theme 'SERABUT' tapi apakan daya semua comel-comel belaka. Bertempat di Yati Ayam Percik, Kelantan, Siyes sedap. Sapa nak berjalan ke Kelantan, better you all singgah kedai ni tau.. Dengan ada ulam, budu, daging bakar, keropok and macam-macam lagi.. dan membuatkan hari tu sangat-sangatlah kenyang dan terindah buat sha and classmates. kiranya berpuas hati setelah BBQ tak dapat nak buat sebab cuaca tidak mengizinkan .... Lepas habis makan tu sessi tangkap gambar.. Buat kenangan.. enjoy <3 br="br">
 









Wahai sahabatku,
Aku doakan buat mereka semua semoga berjaya menajalani practical sem depan
Semoga berjaya di dunia dan akhirat
semoga persahabatan yang terjalin 2 tahun ni akan membawa 1001 kenangan buat kita

Thanks a lot BM222/5D

0 comments:

Post a Comment