Followers

Thursday, December 27, 2012

Birthday Dia :)

Assalamualaikum bloggers sekalian :) Happy Thursday.
Actually sha ta tahu nak update ape tuk hari ini.. Pada mulanya, macam-macam nak kongsikan..tppppp puhh tibe-tibe idea hilanglah pulak.. aiyooooo !! how meh ??!! Memandangkan minggu ni adalah 'Study Week', makanya for the first time sha tak balik rumah.... Paper final start 6 Januari 2013..almost sebulan macam tu lah tak balik.. rasa terkilan jugak.. tapi tak apelah..kalau rindu abah abah pon, just calling-calling aja..kan2??? Sepanjang sha kat rumah sewa ni, kadang-kadang tu ade jugaklah selak buku, study benda yang tak paham tu.. tp tak adelah sampai buat jadual belajar. Ikut mood jugaklah.. Belajar ni tak boleh nak paksa.. tibe datang mood malas.. tak kemana jugak... hehehee

oh by the way, hari ni my sister's birthday.. my Alang.. Sekarang umur dia dah eheeemmm !! 28 tahun. Kantoi di situ..heheeee..beza sha dengan akak sha ni 5 tahun. Tadi sempatlah berborak dengan dia jap..Thanks alang sebab call :) Masa kecik-kecik dulu, sha ni kaki gaduh dengan alang.. biaselah adek beradek.. Hempas pintu, lawan-lawan mulut, lempang semua dah pernah rasa... Sha ni mulut boleh gak tahan masa dulu... Ermmm agak kurang ajar dengan akak.. so no wonderlah kene lempang, kene makan sos bagai.. hehehee..Tapi, gaduh kitaorang pon, masa sekolah, sha lah backup alang pergi dating.. Kirenya rahsia dari abah dan arwah mak.. Hahahaaaaaa.. (Alang. sorry pecah rahsia di sini).. Tapi sekarang dah okeh.. Bak kata pepatah ' Air yang dicincang, takkan putus' ( Seriously, zaman sekolah hafal bagai nak rak maksudnya..macam kelakar pulak..benda senang wehhhhh)..
 (Ta tahu bile.. Yang pasti kat office abah kot ^^)
My alang (Left), Me (Right)

sha ingat lagi masa arwah mak ade..tiap kali kitaorang bergaduh mesti mak cakap

' Nah ! Ambik pisau ni, bunuh antara kamu ..'
*sambil arwah mak menangis


Dasyatkan, heheeee.. tapi takkan sha plak nak pergi bunuh akak sha.. ishh tak baik. Moral of the story, janganlah bergaduh sesama darah daging sendiri.. itu jer apa yang arwah mak nak pesan masa kecik-kecik dulu. Now, dah besar masing-masing baru nak paham..

SAMAT'S FAMILY
ALONG, KAK DE, ALANG, ABAH, ANGAH, ME, ATIQ
LOVE THEM VEY MUCH <3 b="b">

0 comments:

Post a Comment