Followers

Wednesday, July 18, 2012

Day 2: Melawat adik .. Jengka Ohh Jengka ^^

Assalamualaikum :)

Ahad lepas, sha dengan abah plan nak pergi ke Jengka. Kenapa ?? Sebab adik sha dapat further study kat Jengka amik Business Management. Heheeee. Tak sangka dah habis belajar kat sana, adik pulak yang akan sambung. Sorry to said lah Atiq oi. Terima jelah. Kalau dulu dok ngate andak an. Rasakan kau. !!! .

Sampai-sampai depan kolej adik sha ni, teringat pulak yang sha dulu pernah dok Blok K. Banyak sangat memori best dok Jengka even orang lain dok cakap Jengka ni jumpe kelapa sawit jer.. Hehehe.. Tak kisahlah janji sha dapat belajar. Then, sha and abah bawaklah adik sha ni lunch.. Yelah nak lepak tempat yang menarik pon, sha rasa tempat makan pon time malam jer yang best.. So, decidelah makan kat tempat biasa.. Ehemm.. tempat makan tu dulu dimana abah and adek datang jumpa sha time belajar dulu.. Sekarang, sha datang dengan abah jumpa adik pulak. HAHAHA.. Kelakar pulak..

Dah selesai, pergi shopping barang-barang adik kat U-mart. Macam-macam dia borong padahal nak balik dah minggu ni. Apaaadaaaa. Buat semak loker jer dik oii.. Hehe. Sampaikan habis bayar semua, kitaorang pon decide lepak kat area stesen bus. Abah kata dia penat. So dia relaks, sha and adik dok bercerita tentang life dia kat sini, sha pon citer pasal life sha kat Kota Bharu...

 Before nak berangkat pulang, snap picture amatlah penting bagi KAMI ^^

Yang picture bawah ni tak pasti adik snap bile.. Sangatlah besar lubang hidung time ni.. Sabar jelah :8)

 Sangat merindui adik sha sorang ni. Even, kadang-kadang bengang tahap cipan ngn dia ni..tapi koi sayang oak weh.. sebab koi tak ade adek lain selain oak..Koi harap oak belajar sungguh-sungguh..Dekan every sem yek.. Hehehee

 Last but not least, macam biasa korang tataplah picture owner blog ni dengan ayahanda terchenta.

 Thanks for reading sayangku :)



p/s : OAK = AWAK.... KOI = SAYA .. :)

2 comments:

  1. wahh untunglah ade adekk .. sy tade adekk .. hehe .. jom join giveaway ni. Serius sangat-sangat mudahh sekali! jom ramai-ramai memeriahkan giveaway ni. :D

    Giveaway : JomSinggah Blog Broblogger.net!

    Eryqazz vs Denaihati

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah..lambatlagi ke due date nyee..insyaallah sy joinnn ;-)

      Delete