Followers

Thursday, March 1, 2012

Surat Cinta. Korang Ade ??

Assalamualaikum semua :)


copy kat facebook :)

Haaaaa. korang dah bace surat cinta di atas . Tergelak pulak sha baca tau. Ikutkan sha dulu pon pernah main surat-surat cinta ni. Zaman sekolah adalah zaman yang paling best. Lebih-lebih lagi 1st time sha duk asrama. Then boleh pulak bercinta time tue. It is normal bila teknologi pada dulu-dulu kala susah nak berhubung . So, surat lah mengeratkan relationship with couple kan.. Masa sha duk asrama dulu, hensetkan tak boleh bawak, so nak meluahkan perasaan rindu, sayang semua bagai tu pakai surat jer. HEHEHE. sangat nakal okeh..

Selalunya kawan rapat si dia yang kene jadi mangsa sebab tolong jadi 'posmen' yang ta bergaji. Cuba bayangkan kalau hari2 main surat. Kompem dah boleh buat koleksi sudah. Kelakar pulak..Lagipon kat sekolah nak dating takut. Takut cikgu tangkap nanti kena 'brain wash' bagai nak rak. Ohh sha tak sanggup kene macam tu. Tapi time sekolah cemas-cemas nama sha dengan si dia naik.. Alhamdulillah tak kena.

Sha rasa pernah terkantoi dengan cikgu Kimia time tu. Tapi time dia amik then dia bace. Dia tersenyum.Pastu boleh pulak dia bagitahu kat depan semua orang. But thanks cikgu sebab apa yang cikgu baca tu tak betul i means sha tulis lain dia bace lain. Kire nak backup anak muridlah katakan..

Even itu semua menjadi kenangan buat sha tapi itu jugaklah semangat buat sha. Is sound like wonderful kalau nak ingatkan balik. Hari-hari ade jer surat yang membalas. Nak bercakap takut orang lain pikir lain. But its okeh.. Kenangan tinggal kenangan. 

Korang pernah main surat cinta ???

Thanks for reading :)


p/s: surat cinta semua sha dah pulang pada si dia. Hanya 1 sha simpan sebab banyak kali sha bace, banyaklah semangat yang sha dapat.. < ekh macam kene jampi pulak =,= >



3 comments:

  1. aku ade surat cinta.. tapi aku tak pernah balas.. aku sms balik jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye qama .. lama tak jumpe. byw thanks singgah ..untunglah ade sms.... hihihi

      Delete
  2. syok kan saper ade surat cinta..as waktu sekolah xpernah couple...
    takot kantoi ngan ayh...hihihi
    sekarang baru ade pkwe..tapi nk berhubung pkai hp jer..cepat sampai...

    ReplyDelete