Followers

Monday, March 5, 2012

New Semester and Pink :)

Assalamualaikum semua :)
Yeahhh ! Ini entry pertama untuk semester baru. Hehe.Pagi tadi alhamdulillah, sha pergi kelas dengan semangat tau. Untuk hari ini jugak sha pakai serba pink. Payung, beg semua pink. Hehe. Nampak ayu gitu kan. HAHAHA agak perasan di situ >__________<

Aktiviti hari ini sekadar menghadiri first class. Saja nak kenal dengan lecturer forthis semester..Ohh ye pasal lecturer sha rasa sem ni agak best. Tadi ada kelas ENT dan Investment Analysis. Tak belajar pon sebab tak ramai yang datang. Bak kata diorang malas nak ulang 2X. Betul jugak. Kalau sha as lecturer pon malas. Yelah nanti student cepat bosan . kan ??Apa yang penting sem ni sha nak datang semua kelas . Tak mau dah ponteng. Wahhhhh kantoi kat situ.. Nopelah ade sebab okeh ^^ So, adik-adik ta mau ikut perangai buruk akk ni tau. HAHA
Habis jer kelas, sha settlekan pulak pasal PPP.. Untuk semester ni sha amik Modul 6. Mintak-mintaklah 1 geng dengan housemate. Syok sikitkan. Tak adelah segan mana. HEHE. Then, dah settle sha banyak habiskan masa duduk dekat rumah. Kemas buku and basuh baju. Ishhh !! owner ni entah bile nak pasang mesin basuh. Sabo jelah.. Eden dah bayau ni ... < Okeh rindu kat kampung Nogori >


Tapi, empunya diri jer sempat snap. almaklumlah.. Malu mula-mula ni. Tak ape. For esok sha akan update lagi okeh. Okeh sayangku. Sha dah nak tido. Esok kelas start kol 8. What everpon belajar kene ikhlas kerana Allah Ta'ala.

Thanks for reading :)

0 comments:

Post a Comment