Followers

Friday, March 9, 2012

Shopping .. Yeahhh !

Assalamualaikum semua :)

Hari just lepak-lepak bandar Kota Bharu. Yelah selama ni asyik lepak kat KB Mall jer. Actually sha nak pergi tengok pelancaran buku Oki Setiana Dewi. Eheemmm ! kenal ke ? heroin cerita ' Ketika Cinta Bertasbih'.. Comel kan. HEHE. Tapi apakan daya, sha salah timing. Benda alah tu, hari esok sebenarnye. So, sha decide dengan kawan sha kita lepak bandar jelah. shopping ape patut.

First tempat kitaorang pergi Parkson, then lepak kat Giant, Pantai Timur at last pergi Mydin. Semua teampat nak masuk rasanya..Sha terlupa pulak yang hari ini hari Jumaat, so semua kedai akan buka pukul 2.30 petang sebab orang laki kan nak pergi semayang Jumaat. Ya Allah,penat tau nak tunggu. Then, for the first time sha lepak kat Pasar Siti Khadijah. Macam-macam makanan tau. Nanti, sha nak try kuih muih diorang. Tadi ta sempat. Sebab masa tak mengizinkan. Cewaaahhh !



Yesss ! dah sampai mydin rasa semua nak borong. Hahaha. Sangat-sangat murah. Rambang mata. Dengan ramai orangnye. Tapi yang kelakarnye, dah siap shopping tu, siap cari port kire semua berapa RM. Takut terlebih budget nanti kene letak balik barang. HAHA. sangat kelakar. So, shopping semua almost sha belanje area RM200 macam tu. Alahai, banyak keluar duit ni. So,nak shopping pon, tunggu bulan depan pulak lah. X__________X.

Okeh dear. Esok sha nak pergi tengok pelancaran Novel Melukis Pelangi oleh Oki Setiana Dewi. Hehe. Hope dapat bergambar dengan dia. Dahlah comeyyyyy.

* Bergambar depan Masjid Siti Khadijah.*


p/s: Esok akk sha datang KB. Wahh ta sabar nak jumpa ^^

2 comments:

  1. hepi shopping! btw, KB mall tmpat pling best kt klantan kwan kite ckp tapi jrang pgi sne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe thanks my dear. yuppp skunk tengah SALE. jome memeriahkan KB MALL dear. hehe

      Delete