Followers

Monday, February 6, 2012

Teringat Zaman Budak-budak . Thanks BUBBLES



Assalamualaikum korang ^__________^

Dulu zaman sekolah ade ta buat sesuatu hobi yang rasa macam membazir tapi sebab dah suka layankan aja . Kalau sha dulu suka beli koleksi Hello Kitty. Dulu yang paling banyak pon sticker sebab senang nak dapat then murah. Sampai dulu siap main jual-juallah kat fardhu ain. Sampai kene marah dengan ustazah time tu. Dulukan kalau stuff HK ni mahal. Rasa ta mampu nak beli.. Time tu kecik. Nak pegang RM10 pon abah ta bagi. Sha minat pon sebab apa lagi. Dengan warnanyalah.. PINK.. By the way, kat sini sha nak kongsi serba sedikit stuff HK sebab sekarang dah aktif balik. Then kalau jalan-jalan tu, kompem kalau nampak jer HK mulalah ta beli dengan duit sendiri, mintak kat abah.. Nak mintak kat boyfriend, hehehehe.. I'M SINGLE okeh .. *sapa single !! Gimme 5 sikit. hehehe

Usb Fan = RM25.90

Yang ni lampu tidur. Sha teringin nak yang kat dinding tu, tapi ta tahu nak pasang macam mana. Just beli yang ni dulu. Harga dia RM25.90 jugak ^^

 Cuba teka apa ni ?? Penlah. Kalau kita tulis kat kertas nanti dia bernyala. Comelkan. Suka Sha tengok. Rasa nak beli banyak-banyak pulak. Harga RM3.90 aja :)


Ni lebih kurang berus nak halau debu-debu yang ada kat laptop. Harga RM15.90 tapi ada less dapat RM9.90..

Murahkan. Sha geram sebenarnya HK ni. Comel sangat. Nanti sha kongsikan stuff lain. Yang ni semua sha beli dekat BUBBLES..

Sapa yang berminat
FB

owner BUBBLES

Thanks reading :)

6 comments:

  1. comel helo kitty tu..zaza dlu tringt suka kumpul gmbr ct byk2..sampai 3buku log besar..haha..skg xdah..bg awk gimme 5..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..suka sangat sebab HK comel :) wahhh peminta fanatik DCT ke ?? boleh hantar muzium dah tu ^^

      salam kenal :)

      Delete
  2. hmm...sy nmpk kgunaan lain utk brus tu..aha!! blusher ok kot...comel pun comel

    dah folo
    kenapa nak sedih?
    kenapa nak menyesal sebab putus cinta?
    patut ke menyesal?
    http://pulsowanie.blogspot.com/2012/02/kenapa-nak-menyesal-sebab-putus-cinta.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh dokter LOVE nampak :) blusher ?? ohh boleh jugak kalau berus hilang boleh guna :)

      thanks :) i will

      Delete
  3. Hai Kak.
    Saya pun suka hello kitty juga :) Bubbles tu memang ada shop sendiri ke? Dekat mana eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye farah..sorry ..late reply..if i not mistaken...bubbles add kat kuantan n temerloh :)

      Delete