Followers

Friday, February 17, 2012

HOT RED.. COME TO MAMA .. hehehe :)

Assalamualaikum Sahabat and Salam Jumaat Semua 

Today nothing to do. Just bangun kemas-kemas rumah, sidai baju and apa yang paling penting tunggu kepulangan abah sayang dari bandar hantar adik g jalan-jalan dengan kawan dia .. *sampai hati tinggalkan akak dia yang hot ni di rumaaaaah. hot ke T_________T menangis mak dengar.. euwwwwww..

So, ritukan sha nak update sal akak kawen. Ermm hari Ahad 12 Februari 2012. Cantek punya tarikh kawen kan.. hehehe. Before ape-ape congratulation my sis Siti Salmie Samat and Mazwan Musni merangkap abang lang sha yang baru.. alhamdulillah selesai saja majlis sha melepek tidur. Akak-akak yang balik pon ta perasan. Pittyyyyy on meeeee. 

Majlis dimulakan dengan majlis bertunang then terus akad nikah. By the way, dah ramai orang sekarang buat macam ni. So, tak payah nak tunggu lamakan. Hehe. Lepas tu disusuli dengan tahlil sikit for arwah my mum.
Selesai saja inilah gambarnyeee...sweetkan abang ipar sha ni.. lalalala ^^


Then, entah macam mana sha ditarik untuk menjadi pemegang bunga maggar. Ya Allah malunyeeeee.. Bukan apa, ni first time okeh. Kalau dulu bolehlah sedara yang pegangkan tapi memandangkan sedara mara dah besar lawa cantek and hensem, kenelah empunya diri yang pegang. Okehhhh, sapa yang nak suruh sha pegang lagi. Lalalaa ^^ actually bestlah jugak jadi glamor sebab duduk depan pengantin. Mesti yang snap tu tumpukan kat kiter dulu.. Yeaaaaahhhh !!! 

Gambar atas mak sedara belah arwah mak.. Mok De and Achik. yang duduk tu my Along and Angah
Then, pic pic gambar belah abah.. semuaaa adik abah ( Acik Ujang, Pak andak and Pak Chu )
I LOVE THEM VERY MUCH.
*maaf ta sempat nak snap bersama sha busssyyyyyyyyy*

Ni persalinan yang ke 3. Masa nak potong kek agaknyeee.. sha pon tak pasti. Hihihi canteeeekkk sebab ade pinkkkkk :)

Time for anak buah melaram pulak atas pelamin. Jangan salah paham. Diorang ni adek beradek. GG and Akmal. Sangat comelkan. Waaahhhh !! rindu bangat kat diorang ni.. Ni semua arahan mama dia merangkap my sis yang ke 3. hihihi anak-anak ikutkan aje.. but reallyyyy sweet gitu kan ?? cayang diorang <3

Last but not least, ni picture sha after a few minute merehatkan badan. Lepak dengan mak sedara and sepupu. Hensem taaaaa ? Yeyehhh ! Dia sepupu yang sempoi ala-ala cinooooooo ^^ Thanks Joe sebab mencantikkan gambar ngn aku .. hahahahhaa

SELAMAT PENGANTIN BARU
SEMOGA BERKEKALAN KE ANAK CUCU
AMIN YA RAB

Thanks for reading :)

p/s: Membungkus hadiah buat si dia yang sambut birthdaaaayyy hari ini . Cehhhh. tunggu tau ^^

2 comments:

  1. Replies
    1. thanks ehah..hihihi..dah kate acuan sama. delivery pon sama ..hihihi <3

      Delete