Followers

Tuesday, January 24, 2012

Jale-jale pergi PCB dapat pulop HK. Sukeeeee ^^

Assalamualaikum :)

Hye semuaaaaaaa ^^V . Korang buat ape time cuti macam ni . Sha ta ade pergi mana-mana.Just plan dengan akak nak pergi Kuching, Sarawak. Just plan aja..Ohh, kebetulan nak tunggu maghrib ni, sha nak story mory citer before sha balik pahang last week. Biaselah dah habis paper nak release tension, kitaorang melepak ke Pantai Cahaya Bulan. Of course sayang mestilah kat kelantan. Actually banyak tempat ta jelajahi lagi. Al-maklumlah pergi PCB ni pon mintak kawan kelas bawakkan. Sian kitaorang ni . hehehehe ^^ by the way, ingatkan ta sempat sebab kitaorang dah siap lambat. Nak ke sana pon amik masa tahu..Alhamdulillah..sampai jerp sha terus ungkap Alhamdulillah. Laut yang tenang dan nyaman betul lepak kat sini. Kali ini, sha ta pergi se'housemate' sebab Kaka dah balik ngan ayah dia.Untunglah rumah dekat.Then Zal lepak with her BF then Fiza ta suka berjalan. So, Sha, Dang and Sheila Aja..Baru nak spent time dengan housemate.. its okeh. Maybe next time ye sayang-sayangku ^^
Me and Dang & Me and Sheila


Dang - Me - Sheila ^^

Macam biasalah kalau dah ada kemera sendiri yang PINK tu, mulalah snap sana sini. Orang yang gile bergambar. Tapi maaflah sha ni ta pandai nak posing macam model. Hehehe. Actually sha memang suka snap gambar even bukan guna DSLR pon. Itu next time. InsyaAllah ade rezeki belilah.Tapi untuk sekarang guna jelah apa yang ada...cehhhhhh ( ada yang nak bagi time bufdaaaaay nanti ?? )


yeeeee sha suka sangat picture ni. Sapa suka angkat kaki !!! hehehe Thanks Sheila. Dia yang bagi idea snap macam ni. tapi agak malu jugak sebab ada dak laki kelas sha sorang ni . Nasib baiklah dia ni gile-gile jugak. Melayan kitaorang bergambar. Bestnyelah kalau dapat duduk sini lelama. Rasa ta mau balik. Kehkehkeh..
Pose yang paling sha suka picture kat bawah ni . heheheh . thanks DANG..comeyy dop ?? >.<

Dah penat berjalan di persisiran pantai , capyx ajak minum air kelapa . Ya Allah superb ! maaf dehhh sha mintak lebih-lebih. Dang and Sheila mintak air kelapa biasa aja . Sha mintak yang gedik sikit..Air kelapa susu ice cream . Semestinya nak yang special okeh . Bila lagi nak lepak kat sini . Rasa lepas ni , nak berkelah pulop tepi pantai . Boleh ta capyxxxxx. hehehehe ^^


Di malam hari pulak, kitaorang try mintak kat capyx if dia ta busy malam tu, bawak kitaorang pergi Wakaf Che Yeh . Yessss ! Akhirnya dapat jalan-jalan kat sana . Yang paling best, ta sampai nak pusing jauh, sha dah nampak benda alah ni . Apa lagi Hello Kitty. Padahal kat Temerloh berlambak kot . Yelah nasib baik murah. Sha beli RM5 jer. Dioarang punyalah shopping kain pasang . Yesssss rugi ye kalau sesapa yang nak bercuti kat Kelantan tapi ta singgah sini. Yang pandai kecek sikit tu bertuah sebab kompem dapat murah . Hari tu sha pergi, kain pasang lawo-lawo area RM10,RM20 and RM30 jer. Siyes lawwwwwwooooooo babe. Tapi sha ta beli sebab kat rumah ade 2 pasang yang ta g hantar jahit lagi . So, malas nak membazir. Kalau HK ta ape . Hehehehe ^^


p/s: thanks CAPYX CHONG sebab melayan kitaorang. Nanti Pulau Perhentian jadi tourist guide pulop deh ^^
p/s: Hari tu, bertambah koleksi HK. Sha beli USB Fan and Lampu tidur. Comeeeeyyyy. Nanti sha 
update.
p/s: Bawah HK tu pon kotak Intimate Hello Kitty. Intimate tu apa ? search sendirilah ^^

0 comments:

Post a Comment