Followers

Saturday, January 14, 2012

Baru Hari Ini ^^


Assalamualaikum Semua ^^

Alhamdulillah..Di awal pagi ni sha still ta dapat tidur lagi. Alang-alang dah ada masa before sha betul-betul nak study FMI..Baik sha update something dalam blog ni yang dah lama ta terusik. By the way, sha baru settle 4 paper start 4 Januari then one paper akan datang 17hb nanti. Doakan tau sebab this subject memang killer bagi sha. Hope sangat sha dapat buat. 

Sebelum apa-apa, sha nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2012 pada semua. Yelahkan sejak final ni, tak ada langsung masa nak update blog kesayangan. InsyaAllah after final lebih banyak yang sha nak kongsi dengan korang semua..tunggu tau. Then sorry ta dapat nak join contest or so what ever..sha really busy my deary.Sabar tau.sha memang akan join and nak menang macam dulu dapat tiket wayang and jersey ^^.. Hehe.... Ape-apepon thanks yang sudi singgah blog sha and sudi jadi friend kat facebook.Jangan add jer tegur-tegurlah okeyh.


 

p/s : Ta sabar tunggu surprise tak lama lagi . Yeaaaaaaaaaahhh ^^

0 comments:

Post a Comment