Followers

Sunday, November 6, 2011

Selamat Hari Raya Aidil Adha


Assalamualaikum :)

Hye salam Aidil Adha semuaaaa . Sha pagi-pagi dah bangun kene gosok jubah abah sebab jap lagi nak ke masjid . Then , sha sayu sangat bila kene gosok uniform akak . Jap lagi dia dah nak balik sebab kene kerja . Aduhaaaaaaai . Sepatutnye time macam nilah nak berkumpul 1 family . Kenapa mesti kene balik .. huhuhu ~~ Akak sha sorang lagi , just sempat wish jer . Katanye awal-awal pagi ini dah kena kerja jugak . Nampak gayanyaaaaa buat masa ni sha , abah , along and adik jer .

Nasib baiklah petang nanti anak buah sha yang tiga orang tu balik . Yeaaaaaaahhhh ! dapat gigit pipi Alif yang tembam tu . Hehehehee . Nanti sha upload gambar raya . Tunggggguuuuuuu tau . 


Lembu Bakal Kene Korban
*pic dari ehsan google ^^

p/s : Dah 4 tahun ta merasa masakan LONTONG arwah mak . Sayunyaaaaa pepagi ni . T_____T

2 comments:

  1. Am p0n da 4 taun ta rase masakan arwah papa . hurm :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. its okeh.. yang penting kita sayang dan selalu mengingati dia walaupon dia tidak bersama dengan kita lagi.. Al-Fatihah

      Delete