Followers

Wednesday, January 18, 2012

Akhirnya Habis Jua

 Assalamulaikum ^^

Yeaaaahhhh ! Alhamdulillah pagi tadi last paper sha untuk sem ni. Agak susah tapi insyaAllah yakin boleh buat. Hehehe ^^ So, after test tadi sha mintak tolong ngan classmate hantarkan ke Wakaf Bharu.Cube teka untuk apaaaaaaa?? Sapa teka dengan betul sha belanje.^^ Teeeeetttttt ! Salahlah...sha nak pergi tiket balik Pahang. Sampai sana, terkejut semua tiket sold out.. Ya Allah !!! tapi dont worry, uncle KTM cakap untuk pagi ade. Ishhh !! Main-main pulak . Sha and housemate ingatkan nak balik malam, so just senang nak prepared then sampai Pahang ta adelah muka sebeeeeekkkk jer kan. Tapi nak buat macam mana, terpaksa jugak amin tiket pukul 7.15 pagi.


Ni sheila as my housemate and kawan yang suke cari pasal . Hehehehe ..Sheila nak pinjam TOM ^^ Sapa 'TOM' tanye dia sendiri. Okeh ^^

Then, after sha beli tiket tu, sha suruh kawan sha ni drop kitaorang kat KB Mall aja. Tetibe teringin nak makan Chicken Rice Shop kan. Opsss ! lupa pulak kawan sha hantar tu namanya Sani..Eheeemmm ! Birthday kitaoang sama tapi sedih sikit ta dapat nak celebrate ala-ala kembar macam tu. Next time okeh Sani. Then sha ngan Sheila ni, duduk kat sudut terbaik punya and order yang biasa kitaorang makan. Sha ta biasa sangat tapi after this dah biasa da. hehehehe ^^

 Weeeeee sedapkan. Yelah kenelah bagi effort sikit pada diri sendiri. Ni sepanjang hari menghadap buku,then sha ta kesah kalau habis duit sebab makan.. hehehee...tulah sebab badan sekarang macam belon sudah..heheheh^^ hope cuti 2 bulan ni , sha dapat turunkan sikit berat badan yang melampau ni. lalalalallaa

p/s: thanks Sani sebab tolong hantarkan ke Wakaf Bharu
p/s/s: thanks Syafiq and Apish sebab teman kitaorang makan kat KB Mall and hantar pulang.
p/s/s/s : Thanks Sheila teman aku makan.hehehe^^

0 comments:

Post a Comment