Followers

Wednesday, January 18, 2012

Makan dan makan

 Assalamualaimualaikum ^^

Bosan yang amat sangat, then tergerak hati nak update segala cerita yang nak dikongsikan. Bukan apa, penat menghadap buku untuk paper yang last Selasa ni...Yahooo..another chapter perlu jelajah. Lagipon bagi sha subject ni killer jugaklah selain corporate  finance..grrrrr..doa banyak-banyak supaya dapat result yang baik-baik..aminnnnnnnn ^^

Hari tu tergerak hati nak makan chicken chop. Siyes memang nak makan. Mula tu ta pikirlah dah sedap ke ta sedap ke..mahal or so whatever janji dapat makan. So decide makan kat cafe dekat umah jer. Almaklumlah, orang yang ta ade transport ni, so susah nak kemana-mana and nak gerak jauh sikit. So, 3 sahabat berjalan kaki dengan diiringi hujan rintik-rintik membasahi bumi..Akhirnya sampai..Taraaaaaaa !!!! 

FIRST STATION KOTA BHARU

Macam biasa 3 of us bergambar sakan tunggu makanan after order. Seriously memang kelakar bila orang yang ambil order ta paham bahasa kita. BAHASA MALAYSIA
*actually waiter sebut ta berapa nak paham.Orang bangla amik orderkan..ish..ishh
Beriya tanya nak ice cream dulu ke chicken chop dulu tapi at last datang semua . baik ta payah tanya ice cream dulu ke chicken chop dulu.hehehe apalah abang bangla ni. kui3 ^^


Dalam area pukul 10 malam macam barulah terasa nak balik ke rumah sebab pikir FMI ta study ape pon lagi. Nak spot soalan semua UiTM ta ada jugak. Hmmm sabar jelah.Kenalah habiskan 8 chapter yang ada..

Good Luck to all finance students 
especially for my classmate BM222/3D

p/s: thanks my dear Dang Fairuz and Syahira sebab temankan kawe make chicken chop boh .hehehe^^

2 comments:

  1. sedapnye chicken chop...
    hehe.
    good luck exam. ^^

    ReplyDelete
  2. memang sedaaaaapp rasa macam nak makan lagi..hehehehe..Thanks OE

    ReplyDelete