Followers

Sunday, November 6, 2011



Assalamualaikum :)

Hye semuaaaaaa !!! Yeaaaaaaahhhh ! esok raya . Alhamdulillah sha dapat balik cuti even tiket hari Jumaat pagi tapi still rasa syukur . Yelah ade tu , langsung kene kerja , tiket habislah apelah . what everpon sha tetap akan balik meraikannye bersama keluarga .Ya Allah lamanya sha ta menjenguk belog kesayangan ni . Bukan lupe tapi banyak kerja my deary . Minggu lepas pon sha dah tempuhi 2 test iaitu Corporate Finance and Financial Institution & Market and Kuiz Personal Development . Hanya Tuhan sahaja perasaan sha . Ta ape berkat doa dengan restu abaaaaaaaah insyaAllah sha dapat melaluinya . Amin .


Ehemmmm .. Korangggg 2 last week sha grad . Tamat sudah Diploma . Best sangat sebab sha dapat jumpa roomate sha dan kawan-kawan Jengka . By the way thanks pada abah sebab sanggup kene beratur , kene hujan demi nak tengok sha naik pentas . InsyaAllah lepas ni sha nak buat betul-betul biar 1 dewan bagi tepukan . InsyaAllah .. Doakan ye kawan-kawan . Okeh layankan gambar grad sha ni ye . Before tu , Thanks akak sha , sebab melayan adik dia ni bergambar . Thanks jugak pada lecturer UiTM Jengka yang banyak membantu and also kawan-kawan sha ... rindu korang sangat-sangat .

Engkaulah sumber ilhamku . SHA SAYANG ABAH . ^^

p/s : Ta lupe untuk adek beradek yang lain . Along,Angah, De,Alang and Atiq . Selamat Hari Raye semuaaaaaaaa !!

2 comments:

  1. aik..pic sye x dew..hehehe..gurau jewp.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang.. awak taknak snap ngn kite pon. HEHE.. next time suruh kanda turun kelantan.. OKEH ^^

      Delete