Followers

Thursday, October 13, 2011

Malam Yang Agak Syahdu

Assalamualaikum :)
Hye semua . Amacam hari ini ? Okeh ke ? Petang tadi ade kelas FIN 538 . Then sha dapat calculator baru . Taaaraaa ! Bukan free okeh . Kene bayar . But seriously , sangat-sangat ringan . Hope duk ngan tuan baru , jangan nakal-nakal ye . Yang lama tu , sha simpan .. mana boleh nak jual or bagi kat orang . Banyak jasa benda alah ni kat sha selama ni . Hehehee ^____________^ . Terfikir jap tadi , kenapa calculator ni mesti pakai time degree . Kalau dari dulu kan senang . Ta adelah main tekan 1-1 tok belajar balik tekan calculator . Even agak susah but kene banyak buat latihanlah lepas ni .

Sayang kedua-duanyaaaaaaaa . Kenalkan kiri Bobo kanan Bubu . Okeh ta ??
--------------------------------------------------------------------------
By the way , malam-malam ni , rasa macam nak sangat update kat belog ni . Yelah kan dah lama ta menggedik . Malam ni, sha ta dinner pon but sekadar makan benda alah kat bawah ni . eheeeemmm ! 1st time rasa Oreo - Chocolate Creme. Sedap jugak but cream yang sangat sikit berbanding yang sebelum ni . Rezeki jangan ditolak .

Oreo - Chocolate Creme . Nyummmmyyyy :9

----------------------------------------------------------

Before nak tidur ni , sha rindukan seseorang . Seseorang yang sangat sha rindu dan sayang . Yang paling penting yang banyak bagi sha semangat . Sha janji dengan diri sendiri akan buat seseorang ni happy dengan kejayaaaaaan sha . Sha janji Abaaaaaaaaah . 


Rindu sangat kat abah . Kalau ta , selalu hangout , sha ta lepas-lepas nak snap dengan abah . Even pergi pasar ke makan kat kedai mamak ke snap tetap snap ..kan-kan abaaaaaaaaaaah . 

Sha doakan abaaaah sentiasa sehat , semoga dilindungi dan sentiasa haaapppppyyyyy ! amiiiinnnn

p/s : Abaaah , Engkau tiada pengganti buatku ^__________^
p/s/s : Rindu nak lawat kubur arwah mak . Makkkk , sha tetap doakan kesejahteraan mak di sana . Always miss you T_T - Al-Fatihah

3 comments:

  1. berdoa agar anak-anak cikgu juga mempunyai kerinduan dan kecintaan pada ayah mereka seperti apa yang sha luahkan pada ayah dan arwah mak sya..bertuah mereka!

    ReplyDelete