Followers

Thursday, September 8, 2011

Thanks CREATIVE


Assalamualaikum :)

How your life today ?? Sha harap semua sehat-sehat dan ceria ye . By the way , semalam sha baru balik dari KL . Shopping apa yang perlu then alang-alang jumpa kawan-kawan U sha . Ya Allah sangat penat ye . Nanti sha cerita kat entry akan datang .

Balik-balik rumah area kol 8 malam macam tu . Tulah degil amik bus lambat lagi . Thanks Latifah sebab sanggup suruh BF u jenput kat pekeliling . Ta adelah aku balik sengsorang . Hehehe . Alhamdulillah perjalanan lancar but seriously kengantukan yang amat sangat . Ingat nak berjagalah kan . Tapi tidak terus dibuai mimpi indah sebab dengan air cond sha malas nak tutup then cuaca kat luar dengan hujan lebatnya . Kalau bawak TOTO tu best gile lah tidur . Then , sampai rumah terus melepakkan diri atas katil . Ya Allah nikmatnyeeeeee . Then terpandang 1 bungkusan atas meja . Yessss barang dah sampai . Alhamdulillah . Nak tahu apa . Jom tengok ramai-ramai . Hehehe ^^


2 jam yang comel sebab ade blink-blink kat keliling tu dan beg jernih warna pink . Kenapa jam ta pink , sebab sha ta berapa suka jam warna pink . Hehehe . Kalau ada yang nak bagi , ta kisah pon . [ erghhhh perasan pagi-pagi ni ]

So , thanks pada owner Creative sebab at last tolong pos before sha masuk U ni . Yelahkan nanti ta dapat tengok pulak . Yeaaaaah . By the way , dia siap hantar speech lagi . 

My deary , I always support You . 

Sesapa yang nak beli
CREATIVE
ataupun direct order pada owner
DOREMONNG YIN

p/s : Hari ini rasa happy sikit ^^ Alhamdulillah 

0 comments:

Post a Comment