Followers

Friday, September 9, 2011

Shopping Sambil Bergumbira ^^


Assalamualaikum :)

Hye semua ! Sha rasa happy today sebab abah suruh pagi Sabtu gerak ke Kelantan . Yeaaaah . Tinggal beberapa jam aja kan . Hope I gonna be fine with new life . Amin . Yeaaah , by the way , before sha nak pergi ke Kelantan , sha ta terpikir pon nak jumpa with the gorgeous friends sha ni . On the way ke KL kelmarin barulah sha cam terpikir sikit why not sha try ajak dak-dak U ni jumpa kan . So , sha ta mengharapkan semua datang . I know , masing-masing busy tok masuk U .

So , hanya kami berlima aja . But syukur sangat sebab my roommate also join this ala-ala mini reunion kan . Kitaorang jumpa pon kat tempat senang dicari and also boleh shopping sikit-sikitkan . Apa lagi kalau dah KL kompem kat Times Square aja . Jalan-jalan sambil borong apa patut. Sha dapatlah grab inner , shawls and kasut flat . Itupon pakai grab aja sebab dah kepenatan nak jalan . Thanks Latifah sebab tolong pilihkan . 


Thanks Erma , Ecah , Atul and Latifah . Hope Friendship Never Die . Ceeehhhhhh ^^


Alhamdulilah , sempat nak snap bersama diorang . Thanks banyak-banyak korang . Korang sahabat yang baik and happening .

Then , before tu , sha ade jumpa Ayu jugak kat Putrajaya . Sha jumpa pon sebab nak amik my camera and ingatkan nak amik sekali buku Invest tapi dia cakap buku dia dah hancur . Then , kitaorang lepak mamak . Banyak cerita yang kitaorang share . Yelah seminggu kot dia ta online pergi beraya . Tinggalkan sha . Tapi sedih sebab time nak balik tu , sedih sangat . Puas tahan air mata . Benci dengan perpisahan . Ta suka . On the way balik tu , air mata tetap mengalir sebab teringat friendship kitaorang kat Jengka dulu . Hmmm :(

Semalam pon , sha nak nanges sebab yang datang jumpa semua baik dengan sha . Sha tahu , lepas ni susah dah nak jumpa . Pastu akan jumpa kawan baru . InsyaAllah , sha akan cuba jaga relationship ni sampai bebila tau korang . Aku tetap sayang korang . Dengan adanya gambar ni , aku boleh lepaskan rindu . Kita still boleh contact lah korang . Hehehe . Ape-ape pon sha doakan korang success dengan life baru . Pasni dah ta dapat nak pergi ke kelas sama-sama , ponteng kelas sama-sama , tengok malaymovies sama-sama , mandi sama-sama , pergi cafe sama-sama , dan semua samalah . 






















Sahabatku.. Kenangan Yang Terindah Bersama Kamu ..  Akanku sematkan dalam memoriku... Supaya ianya tidak akan hilang buat selama-lamanya... Sayang korang sangat-sangat ^^

2 comments: