Followers

Wednesday, September 7, 2011

Hari Ini ...

Assalamualaikum :)

Hye semua . Lagi beberapa hari lagi sha nak ke KB . Excited ta adelah sangat but serious agak penat pergi sane sini sebab sha buat benda semua last minute . Dari medical checkup , buat pengesahan and pt semua settlekan hari ini . Wow ! Alhamdulillah , akhirnya settle . So , bolehlah esok sha jumpa kawan-kawan sha yang KL . Currently , sha sekarang dah pon kat KL . Sampai-sampai kat stesen bus tadi , terus beli tiket ke KL . Dah ta pikir ape . But , dalam bus baru terpk sebab kompem sampai KL malam rite . Sha amik tiket pon kol 6 petang . So , dalam bus hanya berserah .

Sampai KL , nonong je . Terus amik tren . Hahaha . Alhamdulillah nasib baik ta bape nak ramai . So , ta adelah nak berebut . Sampai ke KL Sentral , macam biasa singgah Secret Recipe beli Indulgence . Nyummy . Nak jer makan dalam tren Putra . But sabar je dulu . 

Macam sha dah sampai kat Taman Bahagia , macam biasa amik teksi . Okeh pasni kene bawak duit syiling ta pon duit kecik . Bukan apa , tadi dah sampai kat blok rumah akak , kene RM5.50 . Sha bagilah RM6 . Lambat betul uncle tu cari balance . Padahal sha dengar banyak gila duit syiling . Takan nak bagi balance 50 pon susah . Then , ta sangka rupanya dia buat konon nak mencari lah kan .. padahal dia nak duit lebih . Means meter tu still on . Hampehnye uncle . Sabojelah . Nak marah dah ta boleh . Kesian . But sha halalkan jelah .

So , esok plan sha nak jumpa kawan-kawan U especially my roommate dulu . Sangat rindu mereka . Hope , dapatlahlah jumpa diaorang . Alang-alang nak cari kasut pergi kelas sekali then also some new shawls . Ta tahulah sempat ke tidak sha nak rushing masa kan . hehehe . Hope dapat settlekanlah semua .



Ya Allah Ya Tuhanku ,
 Kau Permudahkanlan Urusanku 
Semoga Ianya Berjalan Dengan Lancar Ya Allah . Amin

p/s : Rasa sedih pula T_T

1 comment:

  1. Cikgu doakan sya akan bahagia di kelate. Jangan risau, orang2 kelate baik-baik dan mudah mesra..hehehe..all the best my dear student.

    ReplyDelete