Followers

Sunday, September 18, 2011

Pagi Register

Assalamualaikum :)

Hye semua ! Sehat ke ? Hari ini nak update pasal entah . Macam ta penting tapi nak jugak . Okeh , before sha register as a astudent kat KB ni , sha and abah lepak kat hotel aja . Al-maklumlah , sha mana ade sepupu sepapat belah Kelantan ni . Lagipon hotel ni dekat dengan UiTM . Makanya , ta adelah sha kelam kabut nak pergi register . Hotel yang sha lepak ni , entah berapa bintang tapi sangat selesa include murah . Abah amik 2 bilik sebab takkan sha nk tidor ngn abah kan . Haishhhh ! macam ta sopan pulak . Fot the first time , kat hotel sha kongke sorang-sorang . Ya Allah , best gilerlah . Tidur dengan nyenyak sampai rasa ta mau bangun . Hehehehe ^^

Hotel Harmoni Tengah Bandar Kota Bharu . Thanks for Your Service yang agak best dan akak yang kat kaunter tu kelakar . Hope dya ta bacelah blog ni . Kahkahkahkah .

Then , seawal 8 pagi macam tu , abah dah miscall soh bangun . In that time, sha tengah gosok baju atas katil . Yessss ! atas katil .Korang ado ?? Iron board ta ada meh . So , alternatifnya terpaksalahkan .Nasib ta ade CCTV dalam bilik . Kompem kene halau lepas tu . Then , our breakfirst adalah nasi dagang . Ishhhh ! abang yang incharge breakfirst tu pikir kitaorang ni ta reti nak makan makanan kelantan . Dia ta tahu , selama 22 tahun ni , sha hidup dengan orang Kelantan kat umah tu . Layankan aja apa yang abang tu citer . Tapi tabiklah lah kan , nasi dagang dia memang best . But unfortunately , kat Kelantan susah nak cari nasi lemak . Sedihnyaaaaaaaa T__________T . Boleh ta sesapa pos ke KB ni . 

See !! Abah pon macam selera aja makan Nasi Dagang ni . Eheeemmm ! meh sha kecek sikit . Nasi Dage lah . Betul Dop ??? 

Dah kenyang , pastu kemas barang dalam bilik tu . Then kene pergi register . Hati ini sungguh berat nak pergi . Tapi demi pelajaran kenelah terima . Mana tahu rezeki sha kat sini rite . Korang doakan ye . 


Muka di pagi hari setelah dapat mandi dengan air suam . hahahaaaaaa


p/s: nanti sha update pasal kad matrik baru . yeaaaaaaaaaahhh ^^

0 comments:

Post a Comment