Followers

Monday, September 19, 2011

Jalan-Jalan Ke Fun Fair .. Yeaaaaahhhhh

Assalamualaikum :)

Hye semua !!! Sehat ta . Masuk hari ini , sha dok kat KB dah sembilan hari . Rindu sentiasa menusuk kalbu aja . Rindu abaaaaaaaah . Hmmmm . Kalau malam macam ni mesti sha tengah lepak dengan abah engok tv sama-sama . But alhamdulillah , sepanjang duduk sini , ta adelah bosan mana . Thanks sangat pada kawan sha ni kire merangkap adiklah dok melayan sha nak ke mana-mana sahaja . Nasib dia orang KB . Hehehe . 

By the way , kelmarin , adik sha ni ajak pergi ke Bachok . Katanye ada fun fair . Sha ni pantang di ajak tempat macam ni . Bukan apa , dok umah bosan . Buku pon ta beli lagi . So , bagi mengisi masa lapang ni , sha ikut jelah . Kitaorang gerak dalam kol 8 . Sampai sana dalam kol 8.30 malam macam tu . Tempat fun fair ni , dekat ngn tepi pantai tapi pantai ni ta ade lampu . Ta dapatlah nak snap lebih-lebih .

First , kitaorang round-round bazaar . Baju banyak murah . Tapi barang-barang plastik better beli kat Temerloh jer . Semua RM2 . Hehehe . Lepas tu , teringin nak naik benda alah yang pusing-pusing tu . Dulu teringat sha masa diploma man dengan roomate kat Jengka . Best gile . Yelah , nak ke Gentingkan susah . Ni pon kene RM3 tiket 1 permainan tau . Mahal-mahal . Tapi alang-alang dah sampai why not mencuba . Sha rasakan , sha and adik sha ni aje yang besar-besar naik . Yang lain semua dak kecik-kecik . Layankan aja . Dah habis tu , maybe dalam 5 minit gaklah dalam tu , adik sha ni mengadu dia dah pening . Hehehe . Maybe ta biasa kot . Sorry deeeeeekkkkk ^__________________^

Ini adik sha , Adiey . Sapa nak kenal add Facebook dia ye . TQ
Muka excited gile naik benda ni . Best , dari atas nampak cahaya kapal kat laut tu and dapat rasa angin pantai Syoookkkkk woooooo !!. 

Dah habis main tu , sha snap kat mana-mana sha suka . Permainan just ade 4 jer . Sha rasa paling best yang sha naik tu jelah . Yang lain untuk kanak-kanak . Tapi syok gilalah . Perancangan nak ke Munduk . Sapa tahu ??? Kalau tahu jom follow sekali . hehehehe ^^
Thanks Adiey sebab bawak kakakmu pegi jale-jale. Pahni jale jauh sikit dehhhh . Senang hati sikit dok negeri oghe . Hehehehe 

p/s : Agak best dengan jadual baru bertukar . Sangat pack gap masa hanya 10 minit . Ya Allah Kau Kuatkan Semangatku dan Permudahkanlah Segala Urusanku . Aminnnnnnnnnn


1 comment: