Followers

Friday, September 23, 2011

Lunch Bersama Akak Comel

Assalamualaikum :)

Hye semua . Sehat . Just quick update untuk hari ini . sha nak kongsi cerita bout sha rasa ada something yang baik if kita ramai kawan rite . Ta salah my dear if korang cari kawan . Yang penting biarlah seseorang yang ikhlas untuk berkawan dengan kita .

Yeaaaaahhhh !! Akhirnya , sha dapat jugak meet dengan awek cun from Kelantan ni . Eheeeemm , dia single . hahahahaa ^^ . Just forget it . Dia ni sha kenal from FB . Mulanya just sebagai pelanggan VCO then akhirnya boleh jadi close friend gitu . First time meet , cam seganlah kan . Sebab dia ni kakak dari sha . So , kene sopan santun sikit . Tapi dah lama-lama rasa cam hipokrit gile ahh , be yourself sudah . Sian akak kan , gelak ta habis-habis . Sorry kak if ta sopan ke apa . Hehehehe

Masa ni , sha habis kelas awal . Plan memang nak berjumpa sebab sha dah lama ta makan VCO jadi lain dah muka . Alang-alang tu , sha datinglah dengan akak comel ni . Siyes wehhhhh . Terpegun tengok kulit muka dia . Bersih je . Orang Kelantan memang comey-comey ko ? Hehehehe . Siap dating jauh tau . Sampai ke Airport Pengkalan Chepa . Makan KFC .Thanks sekali lagi sebab belanja . Sangat malu dibuatnyaaaaaaaaa :P

 Comelkan . Inilah akak tu .Kak Nyne . Panggil adik pon boleh . Kan akak . Hahahaha



Sangat best sebab pertama kali jumpa dah mcam 10 tahun kenal . Thanks Kakak . Nanti hangout lagi ye . By the way , congratulation dapat training kat Genting . Jaga diti .. then ingat adik sokmo dehhhhh . 
LOVE YOU . 

0 comments:

Post a Comment