Followers

Tuesday, September 6, 2011

HK lagi :)

Assalamualaikum :)


First of all , sha nak wish Selamat Hari Raya then Good Luck pada adik-adik yang sedang trial SPM especially my sister . So , sepanjang nak habiskan sisa-sisa cuti yang ade ni , sha just pergi beraya rumah kawan rapat-rapat aja . Then just packing barang for ke KB . Ta beli banyak mana lah barangnye , sekadar beli yang diperlukan sahaja . Yeaaaaah , by the way , sha pergi ke COWBOY sebab teman cousin sha cari mentol bilik dia dah rosak . Then , sha jalan-jalan lah area jual peralatan laptop and kereta . Ta sangka diorang ni , cam jual barang-barang HK from Sanrio . Rambang mata jap sha tengok .

So , sha decide nak beli cooler laptop sha sebab kipas yang lama berfungsi 1 jer dar 3 . Then , sha grab lah cooler yang ini . Comel kan . Even kotak dya terlalu cantek but its okeh . Janji HK . hehehe . 



Thanks along sebab melayan cari yang mana comel . Harga pon boleh tahan . Sebab sha survey online pon harga standard just kene include postage . Kalau beli sendiri ta payah pon . So , dah jimat . 

p/s : COWBOY tu macam Giant , Tesco . hehehe
p/s/s : HK tu Hello Kitty (.n_n)Y

2 comments: