Followers

Saturday, August 27, 2011

Ucapan Raya dari SAYA .

Assalamualaikum :) 


Selamat Hari Raya buat Family Tercinta . Abah , Along , Angah , Kak De , Alang dan Adik . Tak lupa jugak buat kawan-kawan ta kiralah dari tadika sampai sekarang . Then for new friends at Facebook and Blog . I wish Selamat Hari Raya . If sha ada salah silap dan terkasar bahasa dengan korang semua , Please and Please maafkan sha ye . For those yang drive balik ke kampung tu , hati-hati di jalan raya . Ta perlu nak rushing-runshing ye . Ingatlah orang tersayang . Semoga hari lebaran yang akan menjelama ta lama lagi ni , hope semua happy then selamat menjamu selera . waaahhh , sedap lemang yang panas-panas .


SELAMAT HARI RAYA
&
MAAF ZAHIR DAN BATIN 

5 comments:

  1. syakirah cantik <3

    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  2. @Saddila

    hye saddila . awal lagi canteeeeek . hehehehe . selamat hari rayer jugak ^^

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya. Maaf Zahir dan Batin

    ReplyDelete